tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

maanantai 7. marraskuuta 2011

Tagua


Viime maanantaina kävin pitkästä aikaa Hakaniemen hallin yläkerrassa. Päätin tehdä kierroksen yläkerrassa ennen Vihreän Vyyhdin valikoimien ihailemista. Liukuportaissa muistin myös pienen helmikaupan matonkuteita vastapäätä. Pettymys olikin suuri, kun en löytänytkään helmikauppaa siitä, missä se oli ollut. Onneksi Figulus oli vain muuttanut ismpaan tilaan lelukaupan viereen.

Meninpä sitten ottamaan tällaisen tagua-palmun siemenestä tehdyn helmen käteeni. En voinut enää laittaa sitä pois, kun tuntui niin ihanalta:, sileältä ja lämpimältä. Tagua on kuulemma kasvikunnan vastine norsunluulle ja sitä kasvaa Etelä-Amerikan länsirannikolla. Lisätietoja löytyy Acaibeadsin etusivun alaosasta. Kun pitelin helmeä kädessäni, syntyi ajatus tehdä siitä avaimenperä, niin olisi sopivasti käden ulottuvilla.  Näistä tuli aikas kivoja ja Poikakin kävi omimassa omansa (en tullut häntä ajatelleeksi, kun helmiää ostin). Taidanpa käydä hakemassa lisää helmiä tässä joku päivä.Ompeluinnostus antaa yhä vain odottaa itseään. Ärsyttää, kun olisi muutama juttu, jotka olisi pakko saada tehtyä. Olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten. Lämmittelymielessä olen ommellut muutamia imetystyynyjä. Hyvä ystäväni mummoutui juuri ja hänen tyttärensä sai tämän räväkän tyynyn. Hieman mietin, onko liian raju, mutta en halunnut tehdä mitään lällyä nuorelle parille. Nappiin kuitenkin  meni ja tuore äiti on ihan innoissaan. Järkyttävintä tässä jutussa on kuitenkin se, että olen joskus ostanut tuon kankaan sillä ajatuksella, että siitä tulee minulle pusero. Parempi näin.... :-)

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

alarwyn kirjoitti...

AIvan ihana imetystyyny! Eikä yhtään liian räväkkä. :D

Zzz kirjoitti...

Hauska kangaskin :).

Jotkut asiat tosiaan tuntuvat mukavilta heti kättelyssä, noiden helmien kanssa taisi käydä juuri niin...

Auli kirjoitti...

Hieno, mutta mutta.. olisi se ollut pirteä paitanakin...Hyvä näin, kuitenkin.

Pia kirjoitti...

Helmethän suorastaan huutavat silittelyä - kauniita!

ullapulla kirjoitti...

toi vihree avaimenperä on IHANA!!! Imetystyynykin on upea, ei aina kaiken tarvitse olla valkeeta ja neutraalia! Väriä elämään sanon minä! :)

Anneli kirjoitti...

Ihania nuo helmet kuvassakin :)

Me taidetaan, Tintti olla samalla aaltopituudella, kun oli myös lumi-ukkoa miettinyt :D

Susanna kirjoitti...

Aikun on ihanan värisiä helmiä. Tuli heti hedelmäkarkit mieleen!
Ja imetystyyny on just eikä melkeen sopivan näköinen :)

Iida kirjoitti...

Hei. Onko sinulla olemassa kaava tuohon imetystyynyyn? malli on kiva, olen yrittänyt etsiskellä imetystyynyn kaavoja, mutta muut netistä löytämäni ovat olleet aika kumman mallisia.