tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

tiistai 15. marraskuuta 2011

Purkutuomio


Ostin loppukesästä FiinaNeuleessä käydessäni Rowanin Purelife Revivea. Olin stä jo pitkään katsellut sillä silmällä ja tartuinkin kesätarjoukseen hetken mietittyäni. Sain mukaani myös kopion suomenkielisestä ohjeesta Shallot-jakkuun ja se olikin yksi viimeisistä KyJy-aloituksistani.  Tikuttelilin ensin helmat  taakappaleeseen sekä molempiin etukappaleisiin ja jatkoin takakappaleessa kuvioneuletta (tämä oli se neule, joka katkaisi puikonkärjen ja joka jäi sohvalle tallottavaksi, eli kalliihkon langan lisäksi kustannuksiin voidaan lisätä kahdet vaihtopäät).

Neulottuani viitisentoista senttiä pitsineuletta alkoi koko homma tökkiä. Ei enää huvittanut ja epäilin, etten saa hihapyöriöistä siistejä ja muutekaan ei mallikuvio innostanut. Tungin koko höskän käsityöpussiin hautumaan. Sunnuntai-iltana selailin taas Ravelryn loputonta mallivalikoimaa ja löysin uuden mallin. Siispä uusi aloitus puikoille. Nyt olen jo päässyt kainaloiden alle (tämä jakku tehdäänkin ylhäätä alaspäin) ja malli ja koko näyttävät hyvältä. Hyvästi siis Shallot!

Eikä harmita yhtään :-)


Minä olen nyt ihan onnen Tintti, kun sain Kristiinalta tällaisen ihanan onnen fantin. Todellisuudessa se on kauniin vaaleanturkoosi eikä vaaleansininen kuten kuvassa (voi tätä marraskuun valottomuutta).

Minulla on ollut tänään hyvä päivä. Toivottavasti sinullakin. Jos ei, olkoon huominen parempi.

4 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Neulotussa onkin se hyvä puoli, että aina voi purkaa jos mieli muuttuu matkan varrella :)
Söpön fantin olet saanut.

KristiinaS kirjoitti...

Fantin tekijältä terveiset etelän lämmöstä!

-maria- kirjoitti...

Kyllä kannatti purkaa, nyt on hyvä tulossa!

kirjoitti...

OI... perdi muita coisa por aqui; mas agora espero estar de volta:)

Pelo que entendi?! voce recomeçou um trabalho, foi isso? ai,ai, como é chato esse tradutor que não me ajuda em nada!

bjinhos