tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pylly vasten pyllyä pum pum!

Siinä sitä jotakin on! Ja niin on näissä Pyllykukissakin. Bongasin ensin kuvan ja sitten onnekseni myös ohjeen Neulovan nartun blogista ja pakko oli kokeilla. Enkä voinut laskea koukkua kädestäni ennen kuin sain pannunalusellisen valmiiksi. Ensiksi en malttanut lukea ohjetta kunnolla ja ensimmäiseen kukkaan tuli erilainen keskusta. Luettuani ohjeen uudestaan ja ajatuksella, sain oikean näköisiä kukkia aikaan. Aika koukuttavaa puuhaan on ja hyvin taas kului SeiskaVeikka (40 g).

Nyt sain euroviisun korvamadoksi, mutta tämä on aina ollut yksi ehdottomista suosikeistani. Tulen aina hyvälle tuulelle, kun kuulen sen. Toivottavasti sinäkin :-) Vaihtoehtoinen otsikko olisi ollut Pyllykukkia pöydälle. Niin kun ajattelin, että tämä voisi olla pannunalunen, kun ainakin minun pyllyni on sen päälle liian iso.

7 kommenttia:

Zzz kirjoitti...

Oikein hienoja, pitää ihan varmasti kokeilla :).

Tuo euroviisu jää ihan tosi soimaan, nyt se on minullakin :D.

jansku kirjoitti...

tuo on biisi joka jää helposti soimaan korvaan :) ei paha.....
kiva on pannunalusesi ...
pitäisiköhän kokeilla äiteenpäiväksi:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kukka-alunen !

Miia kirjoitti...

Ensin piti vähän miettiä, että mistähän tässä on kyse. Aivan ihastuttava idea ja hienon pyllyttimen olet tehnyt :) Vai millä nimellä tätä pitäisi sitten kutsua ;)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania kukkasia.

Aava kirjoitti...

Olisikohan tuo sellainen käsityö, joka inspaisi minuakin.. Hmm hmm. Hauskan nimen olet keksinyt. Pistää hymyilyttämään. :D

Anonyymi kirjoitti...

Mene avohoitoon.