tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

torstai 8. joulukuuta 2011

Hys hys


Tämä joulunalusaika on vähän huonoa tämän blogin pitämisen kannalta, kun on niin paljon kaikkea, mitä ei halua esitellä :-) Radiohiljaisuus tosin johtuu enemmän siitä, etten ole vain ehtinyt kuvata ja kirjoitella. Jotain pientä olen kuitenkin saanut valmiiksikin asti - uusi satsi tagua-avaimenperiä. Näitä on vaan niin mukava tehdä ja siemenet tuntuvat yhä vain niin hyvältä kädessä.

 

Maanantaina käytiin äitin kanssa Naisten joulumessuilla. Olikin hyvä messuilupäivä, kun ihmisiä oli aika vähän ja liikkuminen ja katseleminen kävi helposti. Oli myös kiva tavata kavereita, naapureita ja nettituttuja. Kaikkein hauskinta oli saada kasvot  heles inki -blogin ja Nauravan lampaan Juulille. Tulipahan pieni nöttönen villaakin ostettua, jos vaikka jossain vaiheessa saisi jatkettua kehräysharrastusta.

Löysin myös (ainakin omasta mielestäni) kivoja lahjoja elämäni miehille, mutta niitä ei parane täällä vielä estellä, ettei vaan mene yllätys pilalle.

Tänään käytiin Pojan kanssa viemässä pari lahjaa lähikirkolle annettavaksi vähävaraisten perheiden lapsille. Oli jotenkin niin sydäntäsärkevää ajatella, että jonkun pienen ihmisen joululahjatoive on lelu TAI kirja. Tämän kaiken jouluhäsellyksen ja tavararunsauden keskellä välillä unohtuu se, että kaikilla eivät ole asiat yhtä hyvin. Onneksi on lähipiirissä ihania ihmisiä, jotka muistuttelevat ja herättelevät auttamaan.

Tunnelmallista loppuviikkoa!

4 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Nuo siemenet ovat kyllä ihania! Voin melkein tuntea niiden tunnun käsissäni.

Niin - elämän epätasa-arvoisuus kyllä monesti lyö korville. Näitä asioita sitä miettii usein. Toivottavasti silti mahdollisimman moni - varsinkin lapsi - saa onnellisen joulun.

Lila kirjoitti...

Pakko varmaan noita siemeniä lähteä hiplaamaan jonnekkin ;) Näyttää kyllä aivan ihanilta!

kirjoitti...

Muito interessante essas semente feitaqs chaveiros... gostei:)

É o Natal faz-nos repensar nossos valores, dificil isso.

bjinhos

juuli kirjoitti...

Siemeniäkö ne olivatkin? Näyttivätensi silmäyksellä keramiikalta.
Kiva kun kävit ja toivottavasti pääset taas langanteon makuun!