tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Suunnan muutos

Sain punaisen poncho-puseron kappaleen neulottua. Kuten alunperinkin epäilin, puseron malli ei ole missään määrin vartalolleni sopiva. Sovituksessa pusero onneksi pyörähti toisin päin ja siitä tuleekin lyhytlihainen neuleliivi-pusero. Vasemmasta hihasta tulikin etukappale ja takakappale toisesta hihasta. Pituus on juuri passeli peittämään kriittiset kohdat. Eikä napa palele. Lankoja jäi sen verran, että niistä saa neulottua irtohihat ;-) Projekti jatkuu siis vielä tovin.


Poika sai Regian loppulangoista neulotut sukat. Toivottavasti ovat vielä ensi talvena sopivat, kun nyt ovat liian suuret. Silmukoita oli yhteensä 52.

Matkakutimena on taas sukat. Ihastuin Marks&Kattensin sinisävyiseen Fame-lankaan ja tietysti se oli pakko saada. Olen sen verran nipo luonteeltani, että haluan raitojen olevan samassa järjestyksessä molemmisaa sukissa. 100 gramman kerä oli pakko keriä kahteen osaaan. Äiti on niin taitava, että osaa tehdä sisältä päin purkautuvia keriä. Se taito pitäisi kyllä itsekin opetella. Sukkien neulominen rinnakkain pyöröpuikoilla alkaa jo sujua ja työtä on todella helppoa kuljettaa mukana. Ja sen voi aika turvallisin mielin jättää myös sohvalle, vaikka saattaakin joutua dinosauruslauman tai robottien jalkoihin.

Ei kommentteja: