tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

torstai 12. maaliskuuta 2009

Purku-uhan alla


Sain vihdoin valmiiksi poncho-puseroni, josta tulikin liivi.
Eipä tämäkään sovi vartalolleni (olisikohan vartalossa jotain vikaa), mutta on kuitenkin vähemmän epäsopiva, kuin alkuperäinen malli.

Väri on aivan ihana ja lanka suloisen pehmoista. Ainoa ongelma on se, että liivimallisenakin se on hieman liian kuuma tällaiselle kuumaveriselle tyypille. Neuloin lopuista langoista irtohihat, jotka voi laittaa takin alle ulkoilun ajaksi. Niitä ei kuitenkaan voi pitää sisällä, ellei halua paistua. Ne ovat myös visuaalisesti liikaa ja tekevät vielä paksumman vaikutelman.

Lanka on Marks&Kattensin punainen Iceland. Malli on muunnelma parin vuoden takaisessa Suuressa Käsityölehdessä olleesta Lehtiponchosta.

En ole itse täysin tyytyväinen lopputulokseen, mutta Fashion-poliisit työmaalla vakuuttelivat, että asua voi vallan mainiosti pitää. Kesän tullen sille ei oikein ole käyttöä ja voinkin yrittää etsiä uutta mallia ja purkaa sen vasta sitten.

Voit kertoa minulle mielipiteesi. Puretaanko vai ei?

8 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

No mun mielestäni et pura, tuossa on tunikamaistakin tyyliä ja luonnossa lanka oli vielä paremman värinenkin! Totta tietty on, että kohta (toivottavasti!) neule on ihan liian kuuma, mutta ensi talvi on täällä taas ennemmin kuin arvaakaan (ainakin jos aika menee jatkossakin näin huimaa vauhtia eteenpäin!).

Kissaemo kirjoitti...

Älä pura! Tuohan on varmasti ihana lämmitin jo esim. elokuun vilpoisina iltoina, kun ei vielä kuitenkaan haluaisi kiskoa takkia päälleen.

Anonyymi kirjoitti...

Ei pureta, EI!

Anonyymi kirjoitti...

Purkaahan voi aina, mutta odota nyt vähän, tuo elokuun käyttö tuntui ihan hyvältä. Minä olen tiedät sä lopettanut tuollaisten vaatteiden neulomisen, kun niillä on niin vähän käyttöä juuri tuon liika lämpimyyden takia.

Tintti kirjoitti...

Päätin nyt jättää tässä vaiheessa purkamatta, niin siirtyy melkein kilo lankaa askarteluhuoneesta vaatekaappiin ;-)
Aika vähän on tullut neulottua vaatteita viime aikoina, sukkia lukuunottamatta.

Kiitos kommenteista!

Tintti kirjoitti...

Ainiin! Esiteniraatikin oli säilyttämisen kannalta ja oli sitä mieltä,e ttä asu ei ole missään määrin nolo. Eikä kuulemma ollut kyse mielistelystä (tosin piti samalla selittää, mitä mielistely tarkoittaa).

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä näyttää hyvältä. Hyvä, että luovuit purkamisajatuksesta!
Anu

Anonyymi kirjoitti...

Älä ihmeessä pura! Jos ei mitään käyttöä löydy niin sitten kirpparille:D