tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

maanantai 9. maaliskuuta 2009

Ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti


Näin ainakin toivon tämän tarinan jatkuvan. Morsian oli jumalaisen kaunis ja sulhanen komea ja juhlat mukavat ja makoisat.

Saalia kutoessani tuli mieleeni sille sopiva nimi "Harmonia". Kuvaa hyvin värimaailmaa ja sitä tunnelmaa, mitä sillä yritin tavoitella. Kunnollinen höyrytys tekee kyllä ihmeitä kaikille kudonnaisille ja erityisesti villatöille. Taas saa kiittää ihanaa ystävää avusta. Paketistakin tuli kaunis, mutta en saanut aikaiseksi ottaa siitä kuvaa. Kortin kanssa meinasi iskeä ahdistus. Oli kovin vaikeaa löytää sopivaa runoa, sillä suurin osa ainakin kotimaisten runoilijoiden rakkausrunoista on sellaisia, joissa lopulta käy onnettomasti.


Kymenlaaksossa on kuulemma tapana lahjoittaa morsiammelle häissä kaulin. Pyynnöstä toteutin DeLux-mallin pehmusteinen. Malli Classic olisi ollut sulhaselle ehkä liian tyly :-). Kaulin on hyvin pikkuinen, kun ei suurestakaan marketista löytynyt suurempaa perinteista puista kaulinta. Oli muovista, marmorista, täytettävää ja muuten vaan käännettävää. Mutta ei puista. Mutta ehkä tämä pikkuruinenkin toimii muistutuksena keittiön seinälle ripustettuna.

"Ihanteellinen aviovaimo on jokainen nainen, jolla on ihanneaviomies."

1 kommentti:

Kissaemo kirjoitti...

Tuo on muuten ikuinen ongelma, että mistä löytää sopivia onnitteluvärssyjä kortteihin! Miten se voikin olla aina niin vaikeaa! Pitäisikin ottaa taas runokirja käteen ja katsella sillä silmällä, että mikä sopisi ristiäisiin...