tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

lauantai 14. maaliskuuta 2009

Aranzi AronzoRakastan japanilaisia pikkusöpöjä väkertelyjä. Jokunen aika sitten törmäsin Aranzi Aronzon sivuihin nettiä selatessani ja ihastuin ikihyviksi. Ilahduin kovin, kun törmäsin Aranzi Aronzon Söpöä-kirjaa kirjakaupassa. Ihan on suomeksi käännetty ja oli vielä mielestäni kohtuuhintainen (alta 20 e). Nyt täytyy selailla rauhassa ja ryhtyä söpöilemään. Esiteiniraati ihastui kirjaan, joten siitä saattaa olla hyötyä myös työmaalla.

Tämä aamu onkin mennyt dinosauruksen kaavoja leikellessä. Vuosi sitten tutustuin Claire Garlandin Toys to sew -kirjaan ja sekin upposi hyvin. Koska kotonamme asuu pikkuinen dinosaurusasiantuntija, viehättivät minua erityisesti pehmodinosaurukset. Kirjailija saa asiantuntijaltamme varmasti kiitosta siitä, että Tyrannosaurus Rexillä on vain kaksi kynttä (se on tarkkaa). Olen kopionut kaavat dinoihin jo aikoja sitten, mutta ennen tätä aamua eivät ole inspiraatio ja kaavat kohdanneet. Nyt on kaavat siis leikattu ja pitäisi seuraavaksi kumota huopatilkkulaatikot lattialle ja etsiä sopivia paloja. Ohjeissa neuvotaan ompelemaan käsin kaikki, mutta taidan ainakin osan saumoista hurauttaa koneella. Katsotaan, mitä tulee ja missä vaiheessa. Kirja löytyy muuten ainakin pääkaupunkiseudun kirjastoista.

Ja mullahan ei ole yhtään keskeneräistä työtä, jonka voisin tehdä loppuun ennen uuden projektin aloittamista...

2 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Mä oon kuolannut japanilaisia ompelu- ja neulemallikirjoja taas erinäisillä sivuilla... Vielä on tilaussormi pysynyt kurissa! :)

Tintti kirjoitti...

Japanilaiset kirjat ovat ihania. Kaikkein käsittämättömimtä on se, että niistä saa selkoa, vaikkei japania osaisikaan. Hyvä kuva kertoo todellakin enemmän kuin tuhat sanaa.

Mä saatan saadan jonkun kirjan kevään aikna tutun avustuksella, mutta katsotaan nyt, miten käy.