tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Ma

Ei ole ihmisen hyvä yksin olla eikä ole pehmoluurankorobotinkaan. Sen vuoksi meille syntyi 13.3.2011 Ma, pituus 31 cm ja paino 132 grammaa.

Luin Pojalle ääneen kommenttejanne Mosta ja menin lukemaan myös Suden kommentin, josssa hän ehdotti kokonaisen robottiarmeijan tekemistä. Siitähän poika innostui ja alkoi suunnitella pehmoluurankorobottikauppaa (on perinyt enonsa geenejä, kun olis aina jotain bisnestä tekemässä). Robotteja pitäisi olla kahden kokoisia, nämä isommat maksaisivat kahdenkympin setelin ja pienemmät vitosen setelin. Kun kyselin, mitä minä saisin tekopalkkaa, niin kympin setelin kuulemma isommista ja pienemmistä kaksi viidenkympin kolikkoa. Isin tehtävänä olisi kantaa pehmot hyllyyn.

Seuravaksi hän ryhtyi suunnittelemaan pehmojen malleja ja ensimmäisen perusteella syntyi sitten tämä Ma. Silmät, kädet ja jalat pitää kuulemma ommella huolelisesti kiinni, jos vaikka joku vauva haluaisi tällaisen. Seuraava mallikin on jo suunnitteilla (tosin äiti hieman täällä epäilee, ettei näitä ihan hirvittävän monta ehdi myyntiin asti tehdä :-) ) eikä mallikappaleita onneksi myydä.

13 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Siis oikeesti! Nuo on niin hienoja, että jos noita myytäis jossakin niin ne menis heti kaikki kaupaks! Niissä on oikein tyyliä. Ootte te aikamoinen tiimi! Onnea vaan alkaneelle uudelle yritykselle!

TiiQ kirjoitti...

Aivan mahtavia - ja kyllä on pojassa kauppiaan sekä suunnittelijan vikaa :-D. Hyvä että tekijällekin jotain provikkaa maksettaisiin ;-).

MariL kirjoitti...

Lapsille ei ikinä kannata tehdä mitään, kun joutuu tekemään heti niitä kokonaisen armeijan. ;) Nimimerkillä "Virkkasin yhtenä viikonloppuna neljä Munamiestä". :D Hauskoja nuo sinun robottisi!

kirjoitti...

Simplesmente lindos. Amei:)

bjinhos

Marle kirjoitti...

Tosi makeet tyypit. Poika on ihan oikeessa, lisää näitä ja bisnekset pyörimään.

Sude kirjoitti...

Nyt kun on isä- ja äitirobotti valmiina, onkin kohta varmaan odotettavissa vauvarobotteja :) Mikäs sun on niitä tehdessä, kun toiset hoitaa myynnin ja suunnittelun puolestasi :) Taitaa tulla pojasta kauppamies isona.

sirimi kirjoitti...

Nää on kyllä ihania!
Ei muuta kuin lisää erilaisia robotteja tekemään ja puttiikki pystyyn. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi upa taas tuo uusin teoksesi :D

Lyyti kirjoitti...

Vau -ne lisii! :)

Juju kirjoitti...

Tulin vastavierailulle. :) Ihania pehmorobotteja!

PikkuUnelmia kirjoitti...

hieno! Ja ehdottoman tarpeellista, että Mo ei ole yksin...!

ArualMaria kirjoitti...

Hienoja! Mahtavaa, että poika innostui suunnittelemaan, ja hienoa, että äiti pystyi toteuttamaan! :)

tia kirjoitti...

Myyntimenestys varmaan näistä tulisi ;-)