tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

torstai 10. maaliskuuta 2011

Lankaa, lankaa - lisää lankaa

Ihan ensimmäiseksi perheemme kiittää kaikista hauskoista kommenteista edelliseen postaukseeni. Mieskin luki kaikki kommenttinne tyytyväisenä myhäillen ja välillä ääneen nauraen. Länsi-Savon nettilehdestä löytyy merisiilin kuva, joka muistuttaa kovin tuota meillä valmistunutta. Pitäisi kuulemma hankkia värillisiä puikkoja... Mieheni suhtautuu käsityöharrastukseeni erittäin kannustavasti; muistaa aina kehua aikaansaannoksia (ja ihan vilpittömästi) eikä koskaan sano, etten saisi ostaa lisää lankaa tms (joskus voisi...).

Joten voin siis aivan surutta täyttää kotiamme erilaisilla ja erivärisillä langoilla :-) Viikonlopun hulinoissa tarttui mukaan vielä kaksi kerää Rowanin Limaa. Halusin kokeilla jotain Rowanin lankaa ja tämä miellytti sekä silmää poskea.

Tänään poikkesin pitkästä aikaa Itäkeskuksen LankaVakassa. Koko Hansa-silta puretaan, joten kauppakin lopettaa toimitansa jossain vaiheessa kevättä. Alekorista löysin lippamyssyihin hyvin sopivaa Punto-lankaa ja päivän ulkoiltuani en voinut vastustaa auringonkeltaisia värejä. Näistä arvelen saavani kolme myssyä tehtyä.

Ei niin salainen neuleystäväni Maria yllätti minut jokunen päivä sitten yllätyspaketilla suoraan työpaikalle, Sain kesken päivää käsiini ruskeaan paperiin käärityn paketin, jossa oli pelkkä nimi päällä. Laatikosta ei löytynytkään hapankorppuja tai suklaata vaan KnitPron 2,5 mm sukkapuikot ja kaksi kerää turkoosia Maijaa. Nämä olivat kuulemmat ainoat Tintin väriset langat Marian varastossa ja nappiin meni.

Värikseni on tämän talven aikana voimallisesti leimautunut tuo turkoosi (mistäköhän johtuu?). Pidän kuitenkin monista punaisen sävyistä ja niitä on vaatekaapistani löytynyt paljon vuosien saatossa. Siksi olikin niin yllättävää, kun maanantaina kuulin useampaan kertaan olevani väärän värinen punaisissa vaatteissani. Kuulin sen työpaikalla pariin ottteeseen ja vielä illalla tilkkukurssilla. Ei ole kuulemma ole ollut punaista päällä :-) Pitkäaikaisempi ystävä luuli minun pukeutuneen beigeen, mutta ihan niin sekaisin en vielä ole. Ajatuskin puistattaa :-)

5 kommenttia:

jansku kirjoitti...

voiko lankoja olla koskaan liikaa ??
tuo keltainen on ihana:)

kirjoitti...

Um fio mais lindo que o outro!! Amei todos!

A lã merino que eu usei, vinda do Peu, foi áspera... mas tenho algumas meadas que veio acho dos USA que são super macios. Os acrilicos de bebê daqui são antialérgicos (pelo menos é o que falam:))

bjinhos

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania lankoja,

Anonyymi kirjoitti...

No huh, kylläpä sinä olet lankavarastojasi täydentänyt reippaalla kädellä. Ettei vaan ole vähän minua kiittäminen, ekassa paketissa kun ei lankoja lainkaan ollutkaan.... ;)
Ihania lankoja olet hankkinut
Sny

tia kirjoitti...

Ihanaa keltaista, auringon väristä. Kiva kun mies sinua kannustaa eikä toppuuttele, samaa täällä, ei koskaan kiellä jos jotain askartelu juttuja haluan ostaa.