tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

torstai 24. maaliskuuta 2011

Ensi kuu on jämälankakuu


Huomasin juuri, että ensi kuu on perinteinen jämälankakuukausi. Ilmoittautumisaika päättyy jo 29.3. ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Jämäblogista.

Jämäkuun aikana ei onneksi tarvitse kieltäytyä muista tekemisistä tai ostoksista :-). Uutta hamsterikuuta en tähän kohtaan kestäisikään :-)

Perheessämme on laseerattu uusi sana: rasvakori. Emme ole oikein hyviä laittamaan tavaroita takaisin paikoilleen ja erilaisia asioita etsitään milloin mistäkin. Nyt olen kerännyt kaikki rasvat yhteen virkkaamistani kukkakoreista ja yrittänyt pitää ne siellä. Mies on saanut monesti kuulla missä-kysymykseensä vastauksen rasvakorissa.

5 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minulla on yksi mikä mikä kaappi - sieltä läytyy kaikki meille ei ole omaa paikkaa.

Zzz kirjoitti...

Juupa, asiat kannattaa pistää järjestykseen, vaikka rasvakoriin :).

Nyt on sellainen ihme tilanne, että jämälankavarastoa ei oikeastaan ole...sain kaikki menemään torkkupeittoon. Harvinaista.

PikkuUnelmia kirjoitti...

Hyvän näköinen läjä jämistelyyn! Kävinpäs minäkin sinne ilmoittautumassa, tätä jämätouhua kun muutenkin on kokoajan meneillään! Ja mitä tuohon Craft it Forwardiin tulee, niin tottakai hyväksyn sut! Täytyyhän mun edes jollekin saada jotain tehdä, kun ei muut ilmoita halukkuuttaan... =D

Ketturouva kirjoitti...

Itse olen aloittanut langan hamstraamisen (kieltämättä lupaavasti, varasin jo yhden uusista yläkaapeista tuleville langoilleni) niin vähän aikaa sitten, että jämälankoja ei vielä ole päässyt kertymään liian kanssa - pikemminkin päin vastoin, perhoslangat pyrkivät loppumaan kesken ja piti ostaa tarjouslankaa perhosia varten.

Tintti kirjoitti...

Ketturouva: Seursasvslla kerralla ennen kauppaan menoa voit tulla penkomaan ruota minun kasaani :-)