tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

perjantai 1. lokakuuta 2010

SNY ja SYTYCK

Aikamoista salakieltä alkaa olla tämä käsityöharrastus nykyään :-)

Sain tiistaina vihdoin kauan odottamani Salainen NeuleYstävä-pakettini. Sieltä löytyi neljä kerää Sirdarin Just Soya -lankaa, joka on minulle aivan uusi tuttavuus. Se alkoi huudella pääsyä unisukiksi, mutta aika näyttää, mitä siitä tulee. Lankojen lisäksi paketissa oli ihania turkoosin sävyisiä nauhoja, kurkkupastilleja ja sny:n itse (?) piirtämä ihastuttava norsu-kortti. Pienessä paperilaatikossa on jalkasuolaa. Kiitos Sny!

Kuten jo aiemmin kerroinkin olen ilmoittautunut myös So You Think You Can Knit -tempaukseen. Tällaisen haasteen sain emolta: Haasteesi on VALSSI ja FOXTROT. Haasta itsesi tutustumaan neuleiden historiaan! Ehkä olet ennenkin tehnyt jonkin perinneneuleen? Mutta onko sinulla haisuakaan tekniikan tai mallin alkuperästä?! Tai hoida homma toisin päin: inspiroidu toteuttamaan jokin työ sen taustatarinan pohjalta!

Ensin oli vähän, että höh ja pöh, mutta sitten muistin, että koko homman ideahan oli itsensä haastaminen ja oman mukavuusalueen ulkopuolelle meneminen. Tämä haaste vaatii netin ja kirjojen selaamista ja aion nyt aluksi keskittyä siihen. Yksi ajatus on jo syntynyt, mutta pidän sen toistaiseksi vielä itselläni.

4 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Kiinnostaa kyllä nähdä, mitä saat aikaiseksi valssista ja foxtrotista. Minä en keksisi mitään. Jäädään odottelemaan :)

KristiinaS kirjoitti...

Kivan erilaisia haasteita on ihmiset saaneet tässä "kampanjassa". Mä en ole lähtenyt mukaan kun olen ollut ihan Out kaikesta kivasta.
http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_knitting

SNY kirjoitti...

Hei! Juu, itse raapustelin kortin :) toivottavasti oli mieluinen paketti!

Anonyymi kirjoitti...

SNY oli tuttu, mutta SYTYCK ei sytyttänyt ollenkaan :)

Jäädään kuulolle, mitä keksit!

-Maria