tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

tiistai 18. toukokuuta 2010

Lahjoja ystävälle

Tykästyin niin kovin skotlantilaiseen huiviini, joten oli pakko tehdä toinenkin. Mustaa virkatessani heräsi ajatus käyttää muita värejä pohjan virkkaamiseen. Koska ystäväni sattuu pitämään violetista, niin kokeilin sitä. Lanka on Hjertegarnin Diamond Cotton 8/4 ja sitä meni n. 90 g. Lanka on ohuempaa kuin omassa huivissani käyttämäni Kotiväki, joten verkon silmistä tuli pienemmät. Laitoin jokaiseen väliin yhden säikeen ekosilkkilankaa. Se näytti jokseenkin platkulta ja silmiini sattui kirkkaanpinkki lankanöttönen jämäkorista ja pujottelin sen tasaisesti huiviin. Se antoi mielestäni tarvittaavaa potkua huiville. Huivin kokonaispaino on 131 g. Olen itse tyytyväinen lopputulokseen ja toivottavasti ystävänikin pitää siitä.

Puuvillalangan lopuista aloitin CD-pussukan virkkaamisen ja jatkoin muilla puuvillaisilla jämälangoilla. Yläpuolelle tein kolmiulotteisen kukan ja alapuolelle mahdollisimman lättänän, jotta pussukkaa voi pitää esim. korurasiana pöydällä. Tässä versiossa puolikkaiden välinen sauma on siistimpi, mutta totesin, että sauma kannatta ommella ennen vetoketjun kiinnittämistä. Täytyy siis tehdä ainakin kolmas versio. Pussukkaan meni yhteensä 29 g puuvillalalngan jämiä ja tämä pääsee Jämäblogiin.

Lahjat ovat hyvistä pyrkimyksistä huolimatta vielä antamatta, mutta toivon, että saan ne antaa mahdollisimman pian. On ihanaa, että on sellaisia ystäviä, jotka ovat yhtä hurahtaneita käsitöihin kuin isekin olen. Sellaisia, joille on kiva tehdä itse lahjoja. Sellaisia, joihin voi luottaa ja jotka kuuntelevat. Kiitos Ystävät!

8 kommenttia:

kirjoitti...

Lindo o cachecol, muito bonito o fio usado.
A bolsa de CD é o máximo!!
bjinhos

Hilkka kirjoitti...

Kaunis huivi.

Cloé kirjoitti...

Que fios lindos ! Adorei a bolsa de cd !

juuli kirjoitti...

Ihana huivi! Värit sopivat tosi kivasti yhteen, mutta niissä on "potkua" kuten kirjoitit.

Eija kirjoitti...

Hieno huivi ja ihastuttava lahja!
Kiva on kans tuo pussukka:))

Kissaemo kirjoitti...

Sinulle on blogissani jotain mukavaa! :-)

Sude kirjoitti...

Kauniin värinen huivi, onnistuneesti olet yhdistellyt värejä.

Sude kirjoitti...

Kysyit blogissani sitä kauppaa. Käyppä kurkkaamassa täältä http://www.zizzi.dk/ , jos vaikka on lähelläkin sinua. Vaikka en olekkaan mainostaja, niin silti suosittelen. Joitakin malleja saa myös Ellokselta.