tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kesäkukkia


Osallistun nyt jo kolmatta kertaa KYHäilyihin ja vuosien saatossa olen oppinut, että joukkoon täytyy laittaa muutamia pienen pieniä töitä. Muuten voi tulla tuska ja ahdistus kaikkien aloitettujen loppuun saattamisessa. Kun ei kuitenkaan mitään ihan turhanaikaista viitsi kuitenkaan tehdä, niin pitää miettiä sellaisia töitä, joille löytyy loppusijoituskohde melko varmasti.

Päätin siis virkata tänäkin vuonna setin Lasikukkia. Äiti on jo pitkään toivonut itselleen settiä, mutta on toistaiseksi jäänyt ilman. Lupasin tämänvuotisen KYHäilyni jo hänelle (tarjosin toista vielä keskeneräistä työtä, mutta sille hän ei ainakaan vielä lämmennyt).

Mutta meinasi äiti taas jäädä näppejään nuolemaan, kun sain sovittua tapaamisen mökkipaikkakunnalla asuvan hyvän ystävän kanssa. En ehtinyt tehdä hänelle mitään muuta tuliaista valmiiksi, joten nappasin viinilasimerkkisatsin ja sidoin sen kukkakimpuksi. En ihan heti kertonut hänelle, mitä ne ovat. Viisaana naisena hän kuitenkin aika pian keksi, mikä on kukkien käyttötarkoitus ja sen lisäksi muutaman muunkin. Kukkasetistä löytyy jokaiseen asuun sopivan värinen kukka sormukseksi.


Eikä äitiäkään voinut osattomaksi jättää, joten virkkasin hänellekin oman satsin. Muutama pitää vielä virkata, että saan täyteen kaksi tusinaa kukkia. Sopivat eriväriset langat vain loppuivat kesken. Painoakin yritin arvioida, mutta se tuntuu aika mahdottomalta. Pitää varmaan ottaa merkit kauppareissulle mukaan ja punnita hedelmävaa'alla. Tämä on n yt KYH#18 ja tilanne on tällä hetkellä 23 aloitettua ja 9 valmista. Muutama työ on viittä vaille valmis ja muutamalle on deadline. Jospa tänä vuonna saisin urakan loppuun kunnialla.

Rentouttavaa kesää kaikille!

6 kommenttia:

alarwyn kirjoitti...

Ihana kimppu! :D

Viivu kirjoitti...

Todellakin ihana kimppu ja loistava idea!

Kati kirjoitti...

Herkullinen kimppu! Tuollaisen ottaisin minäkin mieluusti vastaan. =)

Pinni kirjoitti...

Ihanat kukat! Tsemppiä Kyhäilyyn, itsellänikin se on vähän epätoivoista. Saas nähdä kuinka käy.

Neulisti kirjoitti...

Herkullisia, raikkaita värejä. :)

miutsi kirjoitti...

Ihanan värinen kimppu :)
Ite kanssa totesin viime vuonna jo, että pieniä töitä pitää olla, ei siitä muuten mitään tuu.
Tsemppiä KYHäilyyn :)