tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Viimeinen


Nyt on vihdoin päästy kauluriKAListeluhn viimeiseen kauluriin. Tämä on Blueberry scowl (eli scarf+cowl, huivikauluri). Käytännössä se on pitkä huivi, jonka toisessa päässä on napinlävet ja toisessa napit. Sitä voi siis pitää renakkana tai aukinaisena oman mielensä mukaan.


Langat kaivoin lankakorin pohjalta. Sopivaa ohjeen paksuista lankaa minulla ei ollut, joten yhdistin kaksi ohuempaa lankaa. Toinen on ruskea-turkoosia Lailalai-yarnzin merino-sukkalankaa ja toinen Gjestalin turkoosia Baby ullia. Puikoiksi valikoituivat taas lempipuikkoni eli Chiagoon 4,5 mm pitsipuikot.


Täytyy myöntää, että tämä tuntui jo vähän pakkopullalta, enkä jaksanut enää innostua. Olen ehkä hieman pettynyt KALiin, kun kaulurit näyttivät kuvissa ihan kivoilta, mutta mallit eivät olleet kovinkaan ihmeellisiä sitten kuitenkaan. Taisin lopulta vain ihastua suunnittelijan käyttämiin lankoihin.

Sainpahan itselleni kuitenkin yhden kivan kaulurin ja kaikki kolme muuta ovat löytäneet jo kotinsa. Niiden saajat vaikuttavati niihin ihan tyytyväisiltä, joten ei ole mennyt tämäkään projekti hukkaan. Lankakoristakin on taas kadonnut 238 grammaa. Tosin sieltä löytyy vielä moninverroin enemmän.

Kiitokset kaikista kommenteistanne edeliseen postaukseen! Uteliaille kerrottakoon myös, että Poika on innoissaan pitänyt pääkallopipoaan ja -kauluriaan viime viikolla.

Nyt voisi vähitellen siirtyä vähän kesäisempiin töihin.

Muistakaa siirtää kellonne tuntia eteenpäin ensi yönä!

5 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Olin ihan varma, ett tänään ois tavattau Soukassa, mutt ei sua sitt näkyny, eikä Anuakaan:(

-maria- kirjoitti...

Olipa muuten hyvä, että muistutit kellosta! Kyllä se tossa viikolla mielessä pyöri, mutta tänään en ole koko asiaa muistanut.

Huristelin tänään muuten parvekkeenne alta bussilla perheen pienimmäisen kanssa :) Kynttiläasioilla siinä lähellä liikuttiin.

Omppu-pomppu kirjoitti...

Annan sinulle tunnustuksen ahkerana neulojana jonka luomuksia on kiva seurata!

Smirgeline kirjoitti...

Kauniiltahan tuo nappikauluri näyttää.
Lankayhdistelmäkin on mukavan väristä.

Kisa kirjoitti...

Kaunis kauluri. Itse myös kyllästyin noiden kaulureiden tekoon. Tuo viimeinen minulla on vielä tekemättä ja saa nähdä koska tulee tehtyä.Ei vähään aikaan huvita kaulureita tehdä :)