tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Ritari Rohkea


Hyviksiäkin tarvitaan, joten nyt oli vuorossa ritari. Poika ei taas antanut rauhaa ennen kuin aloitin virkkaamisen ja kävin vähän väliä patistamassa ja kysymässä joko on valmista. Turha siinä oli äitin kiemurrella ja valitella maanantaiväsymystä.

Palojen virkkaaminen on helppoa ja ohje on selkeä. Ohjetta noudattamalla saa juuri sopivan kokoisen kypärän ja kaulurin, joten ei tarvitse mitään pohtia ja laskeskella. Taitaisivat nämä pikkuiset vaan jäädä kokoamatta, jos työnjohto ei olisi yhtä sinnikäs. Onneksi ommeltavia osia ei ole monta ja nekin jäävät pääosin piiloon. Kasvojen tekeminen on se kaikkein jännittävin vahe. Sain ommella Pienelle Kuolemallekin nappisilmät, kun "kruksi-silmät" eivät enää miellyttäneetkään Poikaa. Onneksi aseet sentään löytyvät valmiina legolaatikoista, kuten


Samanlaisia ritareita tarvitaan kuulemma monta. Olisin voinut vielä erivärisiä tehdä, mutta ihan täysin samanlaista en kyllä millään viitsisi. "No Kuningas sitten!". Kuninkaan ohjetta ei kirjasta löydy, mutta eiköhän sellainenkin ole tehtävissä. Ritarin ohje on siis samaisessa Creepy Cute Crochet -kirjasta ja jämäseiskaveikkaa kului 28 grammaa.

Ja se sunnuntaina aloitettu poltteleva huivi vain odottaa neulojaansa (kaikista muista keskeneräisistä puhumattakaan). Mutta on tämä niin palkitsevaa!

11 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Tottahan toki teet koko armeijan!Huivi kyllä voi odottaa...
Hieno! <3

whiteandblue kirjoitti...

Ihania! Taloutemme nelivuotias olisi epäilemättä myös noista innoissaan! Pitääkin katsastaa jämälankavarastot ensi tilassa :D

Sude kirjoitti...

Vähänks on hienoja :) Sulla varmaan niitä huiveja onkin jo tarpeeksi, että nyt on ritareiden vuoro :) Kyllähän noita virkkailisi, kun joku toinen ompelis ne osat yhteen. Mukava poika sulla kumminkin kun luottaa äidin kykyyn tehdä ihan mitä vaan :)

Hanna kirjoitti...

Kiitos hyvästä ideasta.
Amigurumiritarit ja muut keskiaikaiset hahmot voisivat olla hyvä lahja tuttavani pojalle. :)

Neulisti kirjoitti...

Varmasti palkitsevaa, kun lapsi on noin innoissaan äidin virkkailuista!

kirjoitti...

Que bonequinhos mais fofos!! Adorei:)

bjinhos

Unknown kirjoitti...

Onko parempaa tapaa viestittää lapsille käsityötaidon hyödyllisyydestä! :) Ihania ukkeleita ja varmasti kestäviä! ;)

Lila kirjoitti...

Ihania :) Mitäpä sitä ei äiti poikasensa eteen tekisi, hih!

Anonyymi kirjoitti...

Ei muuta kuin armeijaa kokoamaan!
totesi äitimuori

Kisa kirjoitti...

Hauskoja :)

Irmeli kirjoitti...

Hyvä työnjohto! Kiva, että pojillekin saa tehtyä kunnon juttuja, yleensä kaikki ohjeet on niin "lälläreitä" ettei isot pikkumiehet voi niillä leikkiä! Mahtavia!