tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

maanantai 19. heinäkuuta 2010

A viajante

Olen koko viime viikon viettänyt tiiviisti HesaCupin tiimellyksessä, joten on jäänyt tämä blogin päivittäminen väliin. En ole kuitenkaan ollut käsitöitä tekemättä, vaan kaulaliinan tekele on kulkenut tiiviisti kassissa mukana. Se ei vain millään ehtinyt valmiiksi ennen laivan lähtöä, joten täytyy pistää postiin.

Sain kuitenkin neulottua viikon aikana toisen Traveling Woman -huivini ja tämä sai nimekseen A Viajante. Se on aikalailla tarkka käännös Traveling womanista portugaliksi. Tämän sai brasilialainen ystäväni, joka matkustaa joka kesä viisi viikkoa Pohjoismaissa jalkapallopoikien kanssa. Huivi siis sopii hänelle kuin nenä päähän.

Minulle niin tyypilliseen tapaan aloitin huivin neulomisen vasta viime tipassa. Viikko sitten perjantaina lähdimme Marian ja lasten kanssa Kaunissaareen tapaamana Kristiinaa ja viettämään aurinkoista päivää ulkona. Aloitin huivin neulomisen menomatkalla ja neuloskelin sitä hiljalleen päivän aikana. Välillä meinasi epäilys iskea, mutta Marian tsemppauksella en antanut periksi. Lauantaina, kun jalkapalloilijat saapuivat, oli huivi jo hyvällä mallilla ja alkuviikosta ehdin neuloa aamusella. Viimeisen kerroksen tosin neuloin perjantain ja lauantain välisenä yönä ja pingotin työn olohuoneen matolle. Mutta se valmistui! Tällä kertaa sain jopa reunasilmukat täsmäämään koko huivin ajan. Lankana on kaapista löytynyt nimetön lanka, joka on todennäköisesti puuvillasekoitetta. Väri vaan sattui sopimaan saajan toiveisiin ja on omastakin mielestäni erittäin kaunis. En ehtinyt punnita huivia, mutta arvioisin lankaa kuluneen n. 145 g.

Huivin lisäksi matkaan lähti kaksi pokaalia. Hyvä Jockey!

4 kommenttia:

kirjoitti...

Lindo!!!!!!! que paciência hein? Mas vakeu a pena, adorei:))
bjinhos

MariL kirjoitti...

Kaunis huivi! :) Minä lukihärötin tuon otsikon "Ajanviete". :D

Tintti kirjoitti...

Ajanvietettähän tämä :-)

Sude kirjoitti...

Huhuh, mahtoi olla kuumaa puuhaa pelata ( ja olla katsomassa ) näillä helteillä. Minulta olisi kyllä jäänyt huivi neulomatta :) Kaunis huivi kumminkin.