tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Viivästynyt messuraportti

"Jokaine tietää jotakii, mut mie tiiän kaikest kaiken."

Viime viikon lauantaina kävin Vanhan Sataman käsityömessuilla.
Näytteilleasettajia tuntui olevan vähemmän kuin aiemmin tai sitten sekoitan Naisten Joulumessuihin. Mitään en varsinaisesti olisi tarvinnut, mutta iso kasa tavaraa tarttui mukaan.

Olen pitkään ihastellut Virkkuukoukkusen ihanan iloisia laukkuja, mutta en ole aikaisemmin raaskinut ostaa. Tämän laukun teksti kuitenkin sain aikaan röhönaurahduksen, joten päätin ottaa sen mukaan. Se sopii myös täydellisesti värimaailmaani. Voisin hyvinkin kuvitella liihottavani ympäriinsä tuollaisessa kuosissa.


Järkyttävin ahaa-elämys olivat Kool-Aidit. Olen monesta blogista lukenut niillä värjäämisestä ja koolauksesta, mutta en ole aiemmin tajunnut, että kyseessä ovat lapsille tarkoitetut mehupulverit. Tulevaisuuden kannalta lienee parasta käyttää nuo aineet visusti värjäämiseen. Ostin lajitelman värejä (makuja) ja pitää lähitulevaisuudessa kokeilla värjäämistä. Mutta vieläkin puistattaa ajatus pienistä ihmisistä juomassa tuota litkua.


Ei liene myöskään suuri yllätys, että mukaan tarttui taas pari nappia. Hieman lohdutan itseäni sillä, että suurin osa napeista menee Äitille nukenvaatteisiin. Mutta on niitä aina vaan niin kiva penkoa. Ostin myös muutaman kukkarolukon, magneettilukon ja helmipussin.

Löysin pari joululahjaakin, mutta niistä en viitsi laittaa kuvaa, kun saajat kyllä tunnistaisivat omansa :-).

4 kommenttia:

sny:si-09 kirjoitti...

Tarkkaile postiasi.

Marle kirjoitti...

Siihen lankamaalaukseen en laittanut harsoa päälle. Langat pysyy paikallaan kun koneella ompelin vaan kiehkuraa niiden päälle. Tuo kassi on ihana. tänä syksynä en ehtinyt koko messuille, kun olin töissä koko viikonlopun.

ZEJ kirjoitti...

Hei!! Onko vinekkejä mistä saisi kaikennäköisiä, kokoisia, uusia ja vanhoja nappeja?? :)

ZEJ kirjoitti...

Oi kiitoksia! :) Ai Marimekoltakin saa nappeja? Mullakin on meidän äidin nappikokoelma, oli saanut joskus vanhan nappikaupan lopettaessa niitä monta rasiallista. Ne vain on niin ihania etten raski käyttää kaikkia :D Mutta tosiaan, taas kun teen kirpparipöytää, voisin poisheitettävistä vaatteista keräillä napit..siis niistä mitkä menevät roskiin. Kiitos vinkeistä! Eiköhän niitä mukavia nappeja löydy pehmoille silmiksi ;)