tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

sunnuntai 30. elokuuta 2009

Suunnitelmia


Olen viikonlopun viettänyt tutkaillen ihania blogeja ja virittäytyen Sukkasatoon. Pääsen keräämään satoa Perunalaarissa. Ensimmäisenä puikoille pääsevät miehelle tulevat bambu-villasukat. Neuloin jo yhdet, mutta tarvitsin ne kesällä pikatuliaisiksi, joten pitää neuloa tilalle uudet. Samaa lankaa on myös sinisenä (jossain). Aika pian puikoille pääsee myös M&K:n Clown-lanka, josta ajattelin neuloa itselleni jotain pitsistä. Sitten löytyykin korillinen Nallea ja Seiska Veikkaa, josta voisi yrittää päästä eroon.


Sain tänään neulottua valmiiksi ystävän pikkuiselle menevän nutun ja siihen sopivan myssyn. Askarteluhuoneen kaaoksesta en kuitenkaan löytänyt viime viikolla ostettua nappipussia, joten kuvaa saatte odottaa vielä tovin. Kertoilen sitten tarkemmin mitä ja mistä. Olen kuitenkin ylpeä itsestäni: nuttu ja myssy tuli pääteltyä samoin tein ja luovutustilaisuuskin on vielä sopimatta (vrt. Yhden yön nuttu ja toinenkin).

Olen myös viritellyt itselleni kaulaliinaloimen. Päätin kutoa ekosilkkilangasta huivin. ajattelin, että siten saisin langan ihanuuden parhaiten esille. Koeponnistus ei kuitenkaan ollut ihan sellainen kuin ajattelin, joten täytyy vielä miettiä. Mutta eipä tullut siitäkään kuvaa otettua.


Kävin perjantaina Lankamaailmassa etsiskelemässä Snylle sopivia lankoja. Ensimmäiseen pakettiin menee yksi suosikeistani ja sitä ostin muutaman kerän. Muitakin kivoja lankoja oli, mutta piti tulla vielä kotiin tarkistelemaan Snyn toiveet ja erityisesti inhokit. Onneksi Lankamaailma on sen verran lähellä, ettei tarvitse kaikkea ostaa hulluna kerralla. Vaikka ei ollut tarkoitus itselle ostaa mitään, niin mukaan tarttui 12 kerää M&K:n Bomull lankaa (50% villaa, 50% puuvillaa). Siitä olisi tarkoitus neuloa itselle jonkinlainen villatakki, mutta varmaan tarvitsen lisää lankaa (nuo kerät olivat matkalaukuissa edulliseen hintaan).

Että suunnitelmia taas piisaa.

Ei kommentteja: