tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

torstai 27. elokuuta 2009

Jotain valmistakin välillä

Kaikkien keskeneräisten töiden sekasorrosta putkahtaa välillä jotain valmistakin.

Tällainen pussukka tuli epätoivoisesta akvarellityöstä. Pussukan malli on siitä mukava, että sen voi tehdä minkäkokoisesta palasta tahansa. (Täytyy yrittää kaivaa ohje jostain. Oma pää ei saa aikaiseksi ymmärrettävää ohjetta ainakaan tällä hetkellä.)

Himmakot innostaneet työkavereitakin ja yhden pariskunnan olen jo tehnytkin. Täytyy jossain välissä yrittää ommella ne valmiiksi asetellut raadot valmiiksi.

Työn alla on vauvan nuttu ja läppärin suojus, mutta niistä enemmän kuin valmistuvat. Muista keskeneräisyyksistä ei kannata edes puhua.

Salaisen neuleystävän ensimmäinen paketti alkaa olla suunniteltuna, mutta siitähän ei voi täällä sen enempää kertoilla.

Eli kovin on salaista tämä touhu tällä hetkellä.

3 kommenttia:

famu kirjoitti...

Hei Tintti!Nyt olen vihdoin palannut pitkäksi venähtäneeltä blogitauolta.Tiskikukkasia on syntynyt ja monta on jo "käsistä viety".Olen blogissani nyt näytillä olevissa käyttänyt Novitan melko vahvaa Luxus Cottonia.Märkänä se kuivuu nopeasti,kun ripustan sen hellan luukun kahvaan.Ja tuo lanka ikäänkuin ohenee pesun jälkeen.Oi,ihania.Tykkään kovasti.

Tupuna kirjoitti...

Kiva pussukka!

Ei muuta kuin sukkia puikolle! :)

MammaMyy kirjoitti...

Vastavierailulle poikkesin. Tovi blogiasi lueskellessa vierähtikin. Löytyipä valloittava hämähäkkikin. Kauniita käsitöitä.