tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Uudet ufot uuvutettu

On tämä fufo-tempaus vain niin hyvä!

Viime viikolla sai huutia Linie Solo -langasta neulottu huivi. Tein sen valmiiksi ihan vain silkalla sisulla. Muistin heti jatkaessani, miksi se oli jäänyt kesken. Nauhalanka meni koko ajan kippuralle, enkä saanut neulomista sujuvaksi, vaan koko ajan piti asetella ja järjestellä. Eihän siinä sitten lopulta kauaa mennyt, mutta viimeistely antoi taas odottaa itseään. Väri on kiva ja huvi tuntuu mukavalta kaulalla. Ja onhan tuo ihan hauska. Laitan kaappiin odottamaan syksyä.Vaikka ompelutyöt eivät varsinaisesti kuulukaan fufo-tempaukseen, niin olen kuitenkin saanut vihdoin ommeltua viime kesänä kudottujen pyyhkeiden päät. Loimi on monivärinen ja puuvillaa, kude on 1/4-osa valkaistua pellavaa. Sidoksena on vohveli. Kudoin kolme isoa pyyhettä ja kaksi pientä (joista toisen viimeistelin jo aikoja sitten ja olen jemmannut niin hyvin, ettei löytynyt tähän hätään).

4 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Pyyhkeet on tosi hienoja!

Nuo efektilangat sun muut olen parin erehdyksen jälkeen kiertänyt kaukaa - vaikka lopputulos voi olla kivan näköinen, niin haluan nauttia myös tekovaiheesta!

Leena kirjoitti...

Iloisen väriset pyyhkeet! Taitavat olla pitkäräiset?

Emil kirjoitti...

Hianoi värei taas!! Ja kauheen reipas olet ufoin kans ollu :), tällä ois kans paaljon jotka ootteleis,mutmut ja niiku tiät :))
Hauskaa viikonloppua sinulle!

Eija kirjoitti...

Kauniita pyyhkeitä:)