tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

lauantai 16. toukokuuta 2009

Pojalle pipo ja hämähäkki

Keväänvihreää pukkaa puissa ja puikoilla.

Törmäsin Äidin ja tyttären blogissa Tychus-pipoon ja sitä oli heti pakko kokeilla. Ostin langat torstai-iltana ja neuloin iltayöhön. Aamulla harsin reunan ja sovitin pipoa Pojan päähän. Se oli juuri sopiva. Lanka ei ollut ihan samanpaksuista kuin ohjeessa. Seuraavaan pipoon täytyy laittaa muutama silmukka lisää, niin pipon reunaa riittää käännettäväksi. Aikuisen kokoon tulee neuloa viisi "sektoria", lapsen pipoon riitti neljä vallan hyvin.

Tychus-pipo, lanka Gjestal Fön (70% bambua, 30% puuvillaa), menekki 65 g, värit musta ja keväänvihreä, puikot nro 5. Lanka on ihanan pehmeää. Neulomista hieman haittaa se, että lanka on hyvin löyhäkierteistä, joten välillä jäi muutama säie puikolta pois. Mutta alkuhankaluuksien jälkeen, pipo valmistui paksuhkosta langasta nopeasti.

Lankaa jäi kaksi pientä nykyä enkän viitsinyt niitä alkaa säilöä, joten päätin tehdä niistä Pojalle jonkun ötökän. Toissa iltana mietin vaihtoehtona hämähäkkiä ja aamulla kysyin pojalta, minkä ötökän hän haluaa ja yllätyksekseni hän valitsi hämähäkin. Tällainen siitä sitten tuli. Söpö eikö vain :-)

Ja täällä pitäisi keskittyä ufojen tuhoamiseen....

5 kommenttia:

Taija K kirjoitti...

Ihana hämis ;o) vaikka oikeita kyllä inhoan!

Emil kirjoitti...

Molemmat tosi kiwoi, hämis waltavan hiano :)

sirimi kirjoitti...

Söötti hämähäkki. Niin herttaisen näköinen, että ei edes puistata. Normaalisti kun näen vaikka hämähäkin kuvan, niin puistattaa. Hämähäkkikammo. :D

MysteryKnitter kirjoitti...

That looks nice!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan raikas pipo. :) Ja hämähäkki on aivan söötti. Pipoa pitänee varmaan joskus koettaa jos vaan saa englanninkielisistä ohjeista tolkkua :D