tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

maanantai 16. helmikuuta 2009

Aktiivista hiihtolomaa

Olen virittäytynyt lomatunnelmiin tekemällä muutamia ufoja pois nurkista ja aloittamalla muutaman uuden projektin (miksi en kuulu siihen ihmisryhmään, jolla ei ole koskaan keskeneräisiä töitä?)


Äidin mattojen kanttaus on jo voiton puolella, vaikka epätoivo meinasikin iskeä kesken kaiken. Onneksi on taitavia ystäviä, jotka auttavat hädän hetkellä. Huomenna pitää yrittää selviytyä yksin viimeisista vaiheista. Yli jääneistä kuteista kudoin n. metrin pituisen 80 cm leveän maton. Eipähän jää nekään kuteet nurkkiin pyörimään.

Pojan etanakin alkaa olla valmis. Suunnittelija ei vain ole ihan varma siitä, tuleeko etanalle sarvet vai ei. Etana meinas lähteä tänään hoitoon mukaan, mutta hävisi viime metreillä puhallettavalle leijonalle. Ehkä ensi viikolla sitten.


Kaverin kanssa on saali-projekti meneillään. Loimi on luotu, puihin vedetty ja sain niisittyä loppuun sen, mikä kaverilta jäi puuttumaan. Alkaa vain deadlinet paukkua, kun reilun viikon päästä pitäisi olla saali lahjapaketissa. Onneksi kutominen on se helppo vaihe.

2 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Nyt löysin tänne, hyvältä näyttää! :)

Joskus, siis JOSKUS, vielä opettelen kutomaan kangaspuilla! Kaksi pientä räsymattoahan koulun käsityötunneilla kudoin, mutta villasaaleja, torkkupeittoja ja sen sellaisia olisi kiva kanssa tehdä.

Tintti kirjoitti...

Kerro, kun innostut. Apuja ja neuvoja löytyy kyllä.

Kiva, kun löysit perille. Vinkkejä otetaan vastaan :-)