tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

HiljaiseloaBlogi on ollut ollut hiljainen yllättävän pitkään. En vain ole saanut aikaiseksi. Mitään erityistä syytä siihen ei ole ja toivonkin,että saan taas itseni aktivoitua.

Käsitöiden tekemistä en ole luitenkaan lopettanut. Jossain vaiheessa tosin vaivasi pahimmanlainen neuleplääh ja tuntui, ettei mistään tule mitään kivaa. Ja jos joku valmistuukin, niin kuvien ottaminen kestää. Ja jos kuvatkin saa otettua, ei niitä tule kamerasta purettua. Selityksiä, selityksiä...

Mutta näin kivan yllätyksen sain tänään postissa. Puoli päivää meni asian pohtimiseen ja viimein keksin, kuka on asialla. Parasta neulemaailmassa ovat ne kaikki ihanat nettitutut, joista on vähitellen tullut ystäviä.

Näiden ystävien seurassa sain viettää viime viikonlopun Päivölässä. Olin niin lumoutunut kehräämisestä ja yleisestä tunnelmasta, etten edes, muistanut ottaa kameraa esille. Onneksi ainakin Hepsi ja Neulisti olivat paremmin hereillä. Mun ainoa kuvani on tässä :-).Aurinkoista lokakuun loppua!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Johan on sopivan väristä lankaa sinulle!
totesi äitimuori

Hepsi kirjoitti...

Kivan kuvan otitkin! Miullakin on noita kuvia rukeista kehrääjineen, mutta jätin ne nyt pois. Edellisellä kerralla tein neulovat kädet -koosteet ja ekalla kerralla rukkikollaasit. Tällä kertaa nyt näin. =)

mummeli kirjoitti...

Kaunis lankavyyhti!

Auli kirjoitti...

Hei!
Sitä pläähiä vähän täälläkin. Mutta kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa!

Marle kirjoitti...

Samanlaista saamattomuutta täälläkin suunnalla on ollut jo pidempään. Mutta eiköhän tästä piristytä pikkuhiljaa, kummatkin.

Smirgeline kirjoitti...

Ihanan väristä lankaa olet saanut.