tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Querido Guimarães


A semana passada tive o privilégio de ter o meu querido senhor Guimarães e e seus meninos aqui em Helsinki. Eles vieram participar da HelsinkiCup que é um campeonato de futebol juvenil. Os Pequeninos do Jockey jogaram bem e chegaram em segundo e terceiro lugar. Parabens!

Um dia Seu Guima me disse que precisava de uma toca especialmente para o fim da viagem. Ele disse que na Noruega normalmente é muito frio no começo de agosto e chove muito. É, eles continuam a viagem por mais quatro semanas e voltam a São Paulo no meio de agosto. O modelo que escolhi é Jacques Costeau. Já fiz este modelo antes e gosto dele. O nome do modelo tambem combina muito bem com o Seu Guima.


Boa viagem Pequeninos!

******************************

Viime viikolla pelattiin taas HesaCup ja sain vieraakseni ihanat brasilialaiset ystäväni. Herra Guimarães matkustaa yhdessä pelaajiensa kansaa ja he kiertävät viisi pohjoismaista turnausta ja palaavat kotiin elokuun puolessa välissä. Eräänä päivänä Guimarães sanoi, että olisipa hänellä pipo, kun varsinkin Norjassa on usein kylmää ja sateista, kun ovat siellä. Ei kun tuumasta toimeen ja Jacques Costeau -pipoa tikuttelemaan. Malli on minulle entuudestaan tuttu ja riittävän helppo, että sen pystyi tekemään hieman väsyneenä ja muuta ajatellen. Lauantaiaamuna sain pipon viimeisteltyä ja satamassa muistin jopa antaa sen hänelle mukaan. Viime vuonna aloitettu kaulahuivi ei tosin ehtinyt vielä tähän lähtöön, mutta jos vaikka sitten ensi vuonna :-)
Lanka on lankalaatikon pohjalta löytynyttä Floricaa ja sitä kului 54 g. Tämä on KyJy#7. 

Viime viikko on mennyt jalkapallom merkeissä, enkä ole pahemmin ehtinyt koneella istua. Toivottavasti ehdin tällä viikolla käydä taas katsomassa, mitä kaikkea ihanaa te muut olette saaneet aikaan.

Hauskaa kesän jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

sirimi kirjoitti...

Komea pipo! Lämmittää varmasti sekä päätä että mieltä. :)

kirjoitti...

Uau!! vi e nem acreditei... em português! Adorei:)
Muito bonito o modelo do gorro, ficou perfeito no senhor. Já salvei a receita, obrigada:)

bjinhos

Mari kirjoitti...

Kiva pipo! Kyllä nyt kelpaa pohjoismaissa reissailla :)