tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

tiistai 15. helmikuuta 2011

Iloa arkeen

Tänään (tai siis eilen), kun tulin kotiin minua odotti olohuoneen pöydällä ruskea paketti. Sen oli joku kuriiri tuonut, kun siinä ei ollut osoitetta tai postimerkkiä. Nimi vain ja maininta Special delivery. Nuo englanninkieliset sanat hämäsivät niin paljon, että rupesin miettimään, kuka englantia puhuva olisi päässyt rappuun. Ensimmäisenä tuli mieleen alakerrassa asuva sympaattinen hollantilainen, jonka kanssa aina vaihdan muutaman sanan tavatessamme. Olenpa kerran pyytänyt häneltä tyhjän munakennon, kun meinasin ehtiä tehdä sytykeruusuja joululahjoiksi. Olisikohan hän vitsillä laittanut toisen kennon tulemaan, mutta ei se ihan noin kapeaan laatikkoon kylläkään mahdu...

Tämän kaiken pohtimiseen meni ehkä kaksi sekuntia ja siinä ajassa olin saanut jo paketinkin auki. Ja mitä sieltä löysinkään? Ihanan ison neulotun pyöröliinan ja kuusi pientä. Kristiina yllätti minut taas ihanalla lahjalla. Hieman tosin hänen puheistaan uumoilin, että saattaisin pyörylän saada (mutta pienen ja vain yhden), mutta että koko setin! Saatekirjeenä oli ihana kortti, johin Kristiina oli kirjoittanut Tintille iloa arkeen! Ja kyllä olenkin iloinnut. Mieskin oli ihan ihmeissään, miten joku meille lähettää jotain näin upeaa. Elämä on hyvää! Kiitos!

Ai niin! Huomasittehan, miten ihanan väriset liinat sain :-)

Tämä olkoon minulle ja kaikille muillekin muistutuksena, että ystävänpäivä on joka päivä :-)

6 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Sinulla näkyy olevan ihania ystäviä.

jansku kirjoitti...

upeita liinoja..
ihailin näitä jo tekijän blogissa :)

Villikissa kirjoitti...

Onpas ihania! :)

KristiinaS kirjoitti...

Musta on niiiin kiva yllättää;) Unohdin laittaa mukaan langan pesuohjeen, 100% puuvilla kestää 60 astetta, niiih. Enkä sokeritärkännyt ku aattelin, ett voit sitt ite tärkätä jos tykkäät.
Vähän jänskäsin pääseekö rappuun vain koodilla mutta oli sopivasti mua varten auki:)

Anonyymi kirjoitti...

En olekaan aikoihin nähnyt kudottuja pikkuliinoja! Upeita ovat! totesi äitimuori

PikkuUnelmia kirjoitti...

Ihanan lahjan olet saanut! Ylenpalttisen suorastaan! Ja noi perhoset seuraavassa on kauniit!