tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Nappiruusut

Blogistaniassa seikkaillessani löysin tieni 37 tuntia vuorokaudessa -blogiin ja löysin sieltä tämän MaMa-haasteen. Minuun kolahti ihan täysillä tämä vaatimus "Materiaalit tuotteeseen tulee olla omista Mahdottoman suurista Materiaalivarannoista." Ensimmäisen haasteen aiheena olivat napit ja kuten olette jo ehkä huomanneet, minulla on niitä muutama. Tiukoille meni haasteeseen osallistuminen ja meinasin jo luovuttaa, mutta niin vain sinnittelin nämä Nappiruusut valmiiksi ennen määräaikaa.

Mahdottoman suurista materiaalivarastoista löytyi myös erivärisiä silkkinauhoja, hakaneuloja ja kaikkiin nauhoihin sopivaa ompelulankaa. Kun sain vielä ystävän paikalle kannustamaan ja valitsemaan nappeja, oli ilo sitäkin suurempi.

Mahdottoman suurista välinevarastoista (kyllä, tämä on myös välineurheilua) löytyi ennen joulua ostamani Cloverin The Bow Maker, joka oli vielä ihan kokeilematta. Ensimmäisen ruusun tein viisisakaraisella tähdellä ja kolmella nauhakierroksella, mutta siitä tuli liian ahdas ja jotenkin tunkkainen. Purin sen. Seuraavaksi kokeilin viisisakaraisen ja seitsensakaraisen tähden yhdistelmää. Laiska kun olen en jaksanut ommella ensin viisisakaraista, sitten seitsensakaraista ja sitten vasta nämä kaksi yhteen. Pyörittelin nauhan ensin viisisakaraisen tähden ympärille, pujotin toisen tähden alle ja jatkoin nauhan pyörittelyä sille. Ompelin kerrokset kiinni toisiinsa ja irrottelin tähdet (hieman piti taiteilla,että aai toisen tähden välistä pois, mutta se tuli sieltä ilman suurempaa väkivaltaa. Samalla langalla ompelin napin keskelle ja hakaneulan taakse.

Näistä tuli aika somia. Yksi jää minulle (arvaa mikä?), kolme lähtee maailmalle ja yksi on vielä kotia vailla.

8 kommenttia:

sirimi kirjoitti...

Upeita nappiruusuja!

Marika kirjoitti...

Todella kauniita!

KristiinaS kirjoitti...

Huh, sä sitt jaksat ja osaat. Kauniita ovat ja sulle jää tietty toi sinivärinen;)

Hilkka kirjoitti...

Kyllä onkin kauniita ja taidolla tehty.

Eija kirjoitti...

Tosi kivat nappiruusut.

kirjoitti...

Nossa, que paciência! Mas ficaram lindos. As cores das fitas, os botões... tudo:))

bjinhos

Unknown kirjoitti...

Kiitos osallistumisesta! Kauniita ovat -en ole tiennytkään ennen tuollaisesta ruusuke"koneesta"! Ja tervetuloa kurkkaamaan seuraavaa haastetta...

Ketturouva kirjoitti...

Kiitos kaunis, ruusuke oli löytänyt perille lomaillessamme. :) Mietin vielä, mihin vaatteeseen sen pistäisin kiinni.