tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

torstai 6. tammikuuta 2011

Ensimmäiset silmukat


Nyt on taas iskenyt ihan hillitön käsityökärpänen ja olen aloittanut tänä vuonna jo neljä uutta käsityötä. Muutama työ olisi viime vuodestakin kesken. Mutta yksi aloitetuista on jo valmiina.

Anoppi oli jo viime kesänä esittänyt miehen kautta toiveen uudesta pesuhanskasta. Ensin ajattelin tehdä neulotun pesimen, mutta mies alkoi puhua lenkeistä ja verkosta, enkä hahmottanut millainen pesimestä olisi pitänyt tulla. Vihdoin anopin luona kyläillessä näin vanhan pesimen ja sain tehtyä sen perusteella uuden. Lankana on BlendBamboo, joka tuntui ehkä liiankin pehmeältä pesimeen. Anoppi ehti kuitenkin testata pesuhanskan ja oli siihen erittäin tyytyväinen. Poikakin ihastui pesimeen ja pyysi itselleen omaa. Lankaa jäi sen verran, että siitä varmaankin riittää pienen ihmisen käteen sopivaan hanskaan. Anopin pesuhanskaan meni 32 g lankaa ja malli on sovellettu vanhasta hanskasta.

Olen viime vuoden aikana hävittänyt 11,5 kg lankaa. Suurin osa siitä on neuloutunut ja virkkautunut, osan olen antanut pois ja menipä yksi epäonnistunut huovutuskokeilu ihan roskikseenkin. Määrä tuntuu yllättävän suurelta ja lankavarastossani on tapahtunut innostavaa muutosta. Muutamia riippakiviä lankakorista vielä löytyy, mutta toivottavasti pääsen niistä eroon tavalla tai toisella tämän vuoden aikana.

6 kommenttia:

Doloresjo kirjoitti...

Obrigada pela visita.
Feliz 2011,que o ano novo lhe traga muitas alegrias e muita inspiração...

Beijos Dolores

Hilkka kirjoitti...

Hyvän mallinen pesukinnas.
Minullakin on jämälankakasa luvattoman suuri, jotakin pitäisi kehitellä.
Leppoisaa Loppiaista.

-maria- kirjoitti...

Nopeasti tuli valmista! Vaikuttaisi toimivalta pesuhanskamallilta.

kirjoitti...

E com isso está terminando o estoque de fios! Ficou linda a sua peça:)
bjinhos

Sude kirjoitti...

Muilla tuntuu olevan joulun jälkeinen PLÄÄH käsitöissä, mutta sinulla vauhti vaan kiihtyy :)
Anoppikin on tehty tyytyväiseksi. Hyvinpäs olet lankavarastoja pienentänyt. Minulla senkun kasvaa, sillä näinä päivinä löytyy kirppareilta aika hyvin lankoja ja jonkunhan ne on pelastettava sieltä :)

Aava kirjoitti...

Onpas erikiva pesukinnas. Kernaasti huolisin minäkin tuollaisen sekä annoksen virkkuuinnostustasi. Hyvää alkanutta vuotta 2011! :D