tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Viipotusta ja vätystelyä

Onneksi olen mukana sny-kierroksella ja kerran kuussa tulee auringonpaistetta postiluukusta. Auttaa kestämään tätä pimeyttä. Tällä kertaa sain paketissani kahvia, kaksi kerää Regian Extra Twist merino color -sukkalankaa, turkooseja helmiä, Pojalle (kai) karkkirasia ja taas ihana sny:n piirtämä norsukortti (joka syystä tai toisesta jäi pois kuvasta.

Lanka on minulle uusi tuttavuus, mutta olen pitänyt kaikista tähän mennessä kokeilemistani Regian sukkalangoista. Tässä tosin on merinovillaa ja se on todella pehmeää, joten voi olla, että tämä päätyy joksikin muuksi kuin sukiksi. Värikin on mielenkiintoinen. Siinä on minulle mieluisia sinistä ja turkoosia ja niiden lisäksi vierastamaani violettia. Tämä lanka on juuri sopiva värimaailman laajentamiseen siihen suuntaan. Kiitos SNY! (ja anteeksi, että raportointi on kestänyt näin kauan).

Sitten vähän näitä nopeampia aikaansaannoksia. Askartelimme pojan kanssa tänään noin puolessa tunnissa Halloween-juhlaan sopivan asun. Huppu tosin on hieman tukala ja sitä käytettiin lähinnä ensivaikutelman luomiseen (itsekin kokeilin, eikä sitä kovin kauaa ilennyt pitää).

Pari viimeistä viikkoa on ollut täynnä kaikenlaista ohjelmaa ja kun kotiin olen päässyt, niin nukkumatti on heti vienyt mennessään. Marraskuun valitusvirrenkin voin aloittaa taas - ei ole valoa tai auringonpaistetta samaan aikaan kun kuvattavat, kamera ja kuvaaja ovata samassa paikassa. Voivat siis päivitykset jäädä vähiin tässä kuussa.

4 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa tuo haamu pelottava. HUI
Kivan paketin olet saanut. Minunkin pitäisi ehtiä tutustua tuohon sny asiaan.

Sude kirjoitti...

Marraskuussahan on jo niin kiire joululahjojen tekemisen kanssa, ettei ehdi edes valittamaan mistään :)
Mukavaa marraskuuta sinulle ja muista levätä kunnolla välillä, vaikka kiirettä pitääkin :)

KristiinaS kirjoitti...

Kaikkien kuvat on talvella semmosia kuin valaistusolosuhteet sallivat. Suomalaisella sisulla kestämme kyllä katsoa oudon värisiä kuvia.

Jos Itellan henkilökunta mitenkään suostuu tekemään työtään ja toimittamaan asiakkaan maksaman kirjeen siihen merkittyyn osoitteeseen, niin postiluukkusi kolahtaa jonakin päivänä.

SNY:si syksy 2010 kirjoitti...

Itsekin ihastuin tuohon regian lankaan, innolla odotan mitä siitä syntyy käsissäsi! Mukavaa joulun odotusta! Terveisin SNY