tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

tiistai 16. marraskuuta 2010

Myssyjä, myssyjä, myssyjä

Nyt alkaa rehellisyyden nimissä jo kyllästyttää :-). Muutama myssy on vielä kesken, mutta sen jälkeen saa tämä homma riittää (ainakin hetkeksi). Kuvat ovat taas marraskuisia, mutta toivottavasti niistä jonkin käsityksen saa. Ylhäällä perusmyssyjä Pantinosta (vihreät) ja Debbie Blissin Primasta Ei ollut minun lankani tuo Prima - meni helposti säikeiksi on on aika lötköä.


Rozetti First class -langasta neuloin Tychus-pipoja. Lanka oli uskomattoman riittoisaa, sillä neljästä kerästä sain viisi pipoa, jotka ovat sopivia myös omaan päähäni. Lanka on pehmoista ja lämpimän tuntuista, 50% merinovillaa ja 50% mikrokuitua.


Silo-pipot tein Kauhavan Kangasaitan ohjeella Silo-langasta. Lanka on ihanan pehmeää (75 % villa, 25 % silkki ) ja mukavaa neuloa. Turkoosin tein ohjeen mukaan ja kerästä jäi n. 10 g. Valkoisessa oli 10 s lisää ja yksi kerä ei riittänyt. Toinen ohjeen mukainen valkoinen pipo on vielä työn alla.


Lippamyssyjä erilaisista jämä- ja lahjoituslangoista. Yksivärinen vihreä on Rozettin Naturel cotton, joka näytti ja tuntui villalangalta, vaikka onkin puhdasta puuvillaa. Yksivärinen sininen on ggh:n Scarlettia, joka on hyväntuntuista peruspuuvillaa. Hieman piti olla tarkkana säikeiden kanssa, sillä lanka on aika löyhäkierteistä. Lippamyssy on oma mallini, johon pitäisi saada aikaiseksi kirjoittaa ohje. En vain ole saanut.

4 kommenttia:

Doloresjo kirjoitti...

Nossa quantas peças lindas...

Beijos Dolores

SNY:si syksy 2010 kirjoitti...

No on kyllä reilusti myssyjä! Ahkera olet ollut :) Silo-myssyt olivat mielestäni kaikista kivoimman näköiset. Tarkkailehan postiasi, sinne saattaa kohta jotain kolahtaa! :)

tia kirjoitti...

Voi miten mahtava määrä pipoja, minun suosikkejani ovat Tychus-pipot, hauska raidoitus, kas kun olen ruutu-raita ihminen ;-)

kirjoitti...

Lindos os gorros; adorei os Thycus:)
bjinhos