tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

lauantai 19. kesäkuuta 2010

Pinsessajuttuja


Tämän päivän KYH on teemaan sopiva prinsessan kruunu. Tämä tosin syntyi vasta illan jalkapallo-ottelua katsellessa. Materiaaleina metallilanka ja akryyliset fasettihelmet. Metallilanka on jäykkää virkattavaa ja ranne ei oikein pitänyt touhusta. Piti pitää taukoa tasaisin väliajoin.

Prinsessahäitä katsellessa edistyi työn alla oleva Travelling woman Malabrigo sock -langasta. Tämä on oikea prinsessan neuletyö: lanka on ihanan pehmeää ja helppoa neuloa, pitsiAddit ovat taivaalliset, luistavat ja kevyet ja malli on mukavan helppo ja yksinkertainen. Reunamallikerta on jo meneillään, mutta huivissa se usein tarkoittaa puolta työstä :-)

Sytomyssykeräys jatkuu HUS:n alueella myös syksyllä. Olen lupautunut myssyjen kerääjäksi Niinan avuksi. Keräykselle on perustettu oma blogi, jossa ilmoitellaan myssyilyyn liittyvistä asioista ja julkaistaan keräykseen tulleita myssyjä.

5 kommenttia:

Doloresjo kirjoitti...

Olá!Gostei muito dos seus trabalhos e de seu blog.Estou te seguindo.

gostaria de receber sua visita ...

Beijos

Dolores

-maria- kirjoitti...

Saat joskus opettaa mua virkkaamaan tuollaisia kruunuja! :) Hieno!

Sude kirjoitti...

Ihana prinsessan kruunu. Voi kun minulta on jo tuo prinsessa-ikä mennyt ohi, ei kehtaa enää käyttää tuommoista. Voisivat kuskata hullujenhuoneelle :)

kirjoitti...

Que peça mais linda! A cor das pedras é bárbara.
bjinhos

Puffala kirjoitti...

Ihana kruunu!
Ei parane päästää Pikkupuffaa näkemään tuota kuvaa, tänään jo "tilaili" äidiltä kultalangasta kruunua, jotta saisi leikkiä prinsessa Victoriaa... :D