tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Pienen pientä


Tää tuntuu jo melkein huiputtamiselta, mutta tässä on toinen KYH-projektini: pipo ja kaulaliina Pojan lepakolle. Molemmat on tänään aloitettu ja lopetettu ja langanpäätkin samoin tein päätelty. Molemmat on virkattu jämloorasta löytyneestä langasta, jota meni huimat 6 grammaa. Mielessäni annoin lepakolle nimen Jacques. Poika oli tyytyväinen, kun sai äitin tekemään jotain itselleen tärkeää.

Suurin saavutukseni käsityön saralla tänään oli ystävän virkkkaustaidon elvyttäminen. Hän on virkannut joskus koulussa ja oli sitä mieltä, ettei millään enää osaa. Tämän helpompaa oppilasta minulla ei ole koskaan ollut. Ketjusilmukka oli hallussa ja hetkessä hän hoksasi pylvään ja ihmeissään kyseli, eikö myssyyn mitään muuta tarvita. No ei tarvita! Se on virkkaamisessa kaikkein ihaninta. Perussilmukat ovat todella helpot ja niitä yhdistelemällä saa aikaan vaikka minkälaisia kuvioita (toistanko nyt itseäni? Mulla on maaninen virkkauskausi meneillään...)
Koukkuun jäätyämme meinasivat iltapala-piirakat jäädä paistamatta ja kuva jämälankaliivistä ottamatta. Parvekkeella oli vielä hiukan valoa ja tässä ehkä himppusen parempi otos aikaansaannoksestani.
Olen erityisen tyytyväinen olkapäihin. Ei ollut helppoa yhdistää kahta aika reikäistä kappaletta toisiinsa.

KYH-tlanne: 2/1 (aloitetut/valmiit)

8 kommenttia:

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Hieno liivi! Ei kaipaa hihoja, niin että niiden perään on turha surra.

(Kiitos blogivierailustasi, täytyi heti tehdä vastavierailu.)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Oivallista, samalla metodilla tässä edetään :D, työ se on pienikin työ!

MariL kirjoitti...

No on kyllä mahtavat värit liivissä, näissä kuvissa selvästikin paremmin näkyy kuin edellisessä. Ja hauskat pikkuneuleet! ;) Minäkin mietin, että jos olisin KYH:iin lähtenyt (en jaksanut, koska nyt on niin monta kiireellistä projektia kesken), niin olisi varmaankin kummityttö saanut 26 barbinvaatetta... :D

kirjoitti...

O colete ficou super lindo no corpo!
e o gorro e cachecol do morcego? fofíssimos!!
bjinhos

-maria- kirjoitti...

Toi liivi on kyllä tosi upea!

KYH-projektien on kyllä syytäkin olla just tollasia pieniä ja nopeita - olet ymmärtänyt idean hienosti! :) Minä jättäydyin rannalle tästä hullutuksesta.

tia kirjoitti...

Pirteät värit liivissä ei kaipaa hihoja.

alarwyn kirjoitti...

Onpa upea liivi! Ravelryyn se hops, että pääsen favettamaan ja ihailemaan! :D

-Tiina-M

Sude kirjoitti...

Tässä kuussa on varmaan useampikin iloinen lapsi, kun äidit ja mummot tekevät nukenvaatteita melkein kilpaa :) Eihän kaiken tekemisen tarvitse aina olla niin suurta ja mahtavaa :)