tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

torstai 16. heinäkuuta 2009

Söpöä Söpöliinille

Pitäisi jossain vaiheessa toteuttaa pitkäaikainen suunnitelmani pitää varastossa vähintään yksi tytölle ja yksi pojalle sopiva nuttu yllätysvierailuja silmällä pitäen.

Tämän nutun aikataulu ei ollut ihan yhtä kiireinen, kuin Yhden yön nutun, mutta tiukille meni kuitenkin. Takakappale ja toisen etukappaleen alkukerrokset tulivat tehdyiksi autossa matkalla Porvooseen ja takaisin. Lopun tikuttelin illalla ja yöllä. Viimeiset päättelyt jouduin taas tekemään kahvipöydässä. Ja kuten kuvasta näkyy, nuttu oli päättelyrajoittuneen painajainen (kotiin tultuani laskin langanpäät ja niitä oli 42 kappaletta). Mutta tähän täytyy taas todeta, että deadlinet ovat iloinen asia.Nuttu on neulottu luonnonvalkoisesta ja lilasävyisestä pätkävärjätystä Nallesta puikoilla 3,5. Ohje on aika suoraan Suuren Käsityölehden huhtikuun numerosta. Koko on n. 62 cm (tähtäsin 68:iin, mutta käsialani oli taas mallitilkkua tiukempaa). Reunoihin virkkasin nirkkoja lehmuksenvihreällä Nallella.

Nuttu on tällä hetkellä juuri sopiva omistajalleen. Toivottavasti on sitä vielä syksyllä ilmojen viilettyä.
Kaikilla töilläni on viime aikoina ollut nimi. Se vaan jotenkin pulpahtaa jostain tehdessäni. Tämä on Minttu-mustikkajäätelö.