tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Keltaisen nälkä


En tiedä, mistä puskistatämä iski. Tampereen messuilta oli aivan pakko ostaa Kraft Hand-Dyed sukkalankaa värissä kumquat eli kiljuvan kirkkaankeltaista. Vyyhti oli huudellut minulle jo aiemmin Villavyyhdin hyllystä, mutta kun näin viimeisen kappaleen messuosaston hyllyllä, oli se vaan pakkko saada.

torstai-ilta

Omituisinta koko hommassa oli se, että siitä oli pakko neuloa jotain itselle. Ja niin sitten neuloin. Suorastaan maanisesti. Torstai-iltana aloitin ja lauantaina sain valmiiksia. Muistaakseni kävin töissäkin perjantaina. Ehkä...

lauantaipäivä

Malli on Shore shawl (ravel-link). Tässäkin jouduin vähän lopussa oikomaan mutkia, kun lanka uhkasi loppua kesken (tällä kertaa olisi metrien pitänyt riittää, mutta ei sitten kuitenkaan). Huivin aloitetaan kuitenkin alareunasta eli neulotaan pitsiosuus ensin ja ainaoikein-osuudessa onkin sitten helppo soveltaa. Huivi on enemmän kaulaliina kuin huivi ja pidinkin sitä pari viikko putkeen. Yllättävän hyvin se istui turkoosiin värimaailmaani. Punaisenkin kanssa meni, mutta pinkin puseron kanssa en enää voinut laittaa.


En ole koskaan osannut ajatella, että keltainen sopisi minulle, mutta eipä ole kukaan pakoon juossut kauhusta kirkuen. Yksi työkaveri tosin huusi muutaman sekunnin viiveellä perään "Mitä sulla oli kaulassa?" ja tuli vierestä katsomaan, kun luuli nähneensä väärin.

Ja ihan pakko oli ostaa lisää keltaista lankaa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yllätyksiä tulee vastaan.. keltainen huivi Tintillä! totesi äitimuori

MariL kirjoitti...

Kaunis huivi! :) Mullakin on paraikaa keltaista ja oranssia lankaa koukulla.

kirjoitti...

Que xalinho mais lindo! adorei a cor e o feitio; parabéns!!

bjinhos

Hepsi kirjoitti...

Kaunis ja keltainen! Värit osaavat joskus yllättää ja hyvä niin! =)

tia kirjoitti...

Kauniin piristävä huivi tähän tummaan aikaan. Hyvää Joulunaikaa.

Jokke kirjoitti...

Jaa minusta keltainen sopii just hyvin turkoosin kanssa. Eli hieno!

Marjaana kirjoitti...

Hei. Kävin selaamassa sivujasi. Aika useinkin olen piipahdellut. Kovasti olen kaivannut uusia postauksiasi, toivon ettet aivan kokonaan ole lopettanut. :)