tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Jokaiselle jotakin


"Ootko sä ottanut tavoitteeksi neuloa meille kaikille jotain?" kysyi työkaveri yhtenä päivänä. En tiedä, miten tietoinen tavoite se on, mutta kummasti on tullut ihania työkavereita neuleilla lahjottua. Osa on ollut pyydettyjä ja osa pyytämättömiä. Onneksi kehtaavat sanoa, jos tarjoan jotain täysin sopimatonta. Pääasiassa kuitenkin neulomukseni kelpaavat hyvin.

Neuloin tämän huivin jo vuodenvaihteessa ja se unohtui viimeistelemättömänä käsityökoriin. Osa langoista huutelee jo vyyhdillä, kenelle haluavat, mutta osa nähtävästi odottaa valmiiksi neuleeksi pääsyä ennen kuin alkavat ilmoittaa oman osoitteensa. Tämä huivi alkoi huutaa kovemmalla ja kovemmalla äänellä haluavansa ihanan kollegan kaulaa koristamaan.


Lanka on Handun erikoissukkalankaa, jossa on ihanasti blingiä mukana. Sain langan neuleystävältä ja se oli aivan ihana neuloa. Malliksi valikoitui Crescent (ravel-link). Ihan koko vyyhtiä en saanut kulutettua ja jäljelle jäi 18 grammaa. Näitä kimallelangan jämiä alkaa kertyä ja vähitellen alkaa olla ajatusta siitä, mitä niistä voisi tehdä. Pidän kovasti näistä puolikuun muotoisista huiveista ja varsinkin alareunasta aloitetut valmistuvatkin ihanan vauhdikkaasti. Haaveissa olisikin suunnitellla oma huivimalli ja sekin muhii jossain taka-aivoissa.


Ja jos surette sitä nuorta miestä, joka ei saanut lapasiaan, voin päästää teidät piinasta. Hän on saanut lapasensa. Ihana ystäväni Anu tuli apuihin, kun hänen tehtaastaan lapasia syntyy. Oli tosin sitä mieltä, ettei kenelläkään voi olla niin isoa kättä kuin mittaukseni antoivat ymmärtää. Lapaset ja uusi omistaja eivät ole vielä kohdanneet, joten lopullinen sopivuus on vielä kokeilematta.

Vuoroin vieraissa.

10 kommenttia:

Kisa kirjoitti...

Kaunis huivi!

Kati kirjoitti...

Todella kaunis huivi ja aivan ihanan värinen. =)
Linkki ei vaan toiminut, mutta löysinpä ohjeen kuitenkin, tuo on meinaan pakko tehdä itsekkin. =)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis!
totesi äitimuori

Tintti kirjoitti...

Kiitos Kati, kun huomasit tuon linkin. Nyt pitäisi olla kunnossa.

Tosin sain ylimääräisen adrenaliinipaukun, kun tabletti hetkeksi hukkasi koko tekstin. Ei tää oo blogausta varten tää laite.

MariL kirjoitti...

Ihanan värinen huivi! :)

KristiinaS kirjoitti...

Kaunis huivi ja mun mielestä just sopiva väri saajalleen.

Peikkotyttö kirjoitti...

Aivan mielettömän ihana! :)

Kati kirjoitti...

Siksipä huomasinkin, kun oli niin kaunis huivi, että heti halusin ohjeen talteen. =)

Ja tiedän, tabletti ei ole bloggausta varten, etenkään jos tarvii useampi kuva pistää. Meinas hermot mennä kun piti sitä käyttää kun edellinen kone sano riks räks poks ja uutta odottelin. =)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Todella IHANA.

Mukavaa viikon alkua.

kirjoitti...

Adoro esse tipo de peça. Lindo modelo:)

bjinhos