tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

tiistai 9. helmikuuta 2010

Uusi vuosi, uudet kujeet

Blogi- ja käsityörintamalla on ollut hiljaista nyt vuodenvaihteessa. Suurin syy siihen on se, että sain päähäni vaihtaa työpaikkaa tammikuun alusta. Uuteen paikkaan tottuminen on vienyt oman aikansa ja tuntuu, etten ole saanut mitään käsitöitä valmiiksi. Uusia aloitettuja ja yhä keskeneräisiä on taas iloisesti kymmenen :-)

Ilmoittauduin jo syksyllä mukaan Virkkausrinkiin, mutta sain sielläkin debyyttini suoritettua vasta pari viikkoa sitten. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan.

Kranssit tein jo reilusti ennen joulua, mutta pistetään niistä vielä kuva tännekin. Kranssien pohjana on Tiimarista valmiina ostettu pajukranssi. Kukkaset löytyivät kukkapurkistani, jonne virkkaan langanjämistä kukkasia aina silloin kuin ei ole muutakaan järkevää tekemistä tai kun muuten vaan kukituttaa. Kukkien virkkaaminen on vaan jotenkin niin rentouttavaa.

Eikä tarvinnut lankapöhkön langatta syntymäpäiviään viettää, kun ystävä toi näin ihanan keräparin (Regia Hand dye effect, punasävyinen). Vyötteen kuvassa esiintyvät pitkävartiset sukat alkoivat houkututtaa. En tosin tiedä, miltä nämä rotusääret ja -reidet moisissa näyttäisivät :-) Ystävä oli kaiketi ajatellut tätä Drops-designin mallia poikittain neulotuista sukista. Olisi kuulemma haastetta.

4 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Noita kransseja olen Tiimarissa aina välillä katsellut sillä silmällä. Niihin tosiaan voisi ihan hyvin yhdistää jotain virkattua/neulottuakin, ei aina tartte olla lehtiä/puukoristeita tms.

Tintti kirjoitti...

Mä olen ainakin itse ihan tyytyväinen lopputulokseen :-)

Eila kirjoitti...

Todella kauniit kranssit! Ihana idea yhdistää virkattuja kukkasia!

Aava kirjoitti...

Tykkään erityisesti tuosta valkosävytteisestä kranssista. Sopisi hyvin näin talvella ovea koristamaan. Täytyykin kuljeskella tiimarissa tai vastaavassa liikkeessä simmut auki ensi kerralla, jos löytyisi edullisia kranssipohjia. =)