tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

torstai 31. joulukuuta 2009

Marras-joulukuun yhteenvetoa


Eipä ole aikaa ja energiaa riittänyt blogille. Mutta käsitöille olen kuitenkin yrittänyt pihistää muutaman hetken sieltä toisen täältä. Enemmänkin oli tarkoitus ehtiä, mutta tällaisia sain aikaan.

Helmitöitä pitkästä aikaa. Pikkuriipuksia, pari pitkää kaulakorua, muutama rannekoru ja enkeliriipus.


Heijastinruusukkeita tein heijastinnauhasta ja napeista. Näitä meni ystäville joululahjaksi ja muutama meni kaupaksi joulumyyjäisissä.


Heijastinkukkia tuli virkattua kolmisenkymmentä ja kaikki ovat maailmalla. Ei ollut kameraa ja valoa samaan aikaan saatavilla, joten kaikista kukista ei ole kuvaa. Tässä vielä viimeiset. Näistäkin osa teki kauppansa joulumyyjäisissä ja loput annoin joululahjaksi.

Aiemmin syksyllä kutomani kaulaliinatkin sain viimeisteltyä ja kaksi niistä lähti maailmalle ennen kuin sain kuvaa otettua. Tää pimeys on latistanut mun kuvausintoni kokonaan (seliseli)

Aatonaatonaattona sain viimeinkin valmiiksi kummitytölle jo marraskuun alussa aloittamani nutun. Sain idean täältä ja päätin muokata oman version. Vasta myöhemmin huomasin surffaillessani, että Dropsilla on hyvin samanlainen malli. Yrityksen ja erehdyksen ja purkamisen kautta sain nutun valmiiksi ihan omalla päättelyllä ja siitä tuli oikein soma. Työtä olisi ehkä nopeuttanut, jos ohjeen olisi löytänyt ensin. Kuvaa en ehtinyt ottaa, mutta sellainen luvattiin toimittaa myöhemmin. Ja nuttu on kuulemma juuri sopivan väljä (jännitin viime hetkille asti, onko se likimainkaan sopiva).

Isälle sain neulottua Jacques Costeau- pipon aatonaattona, mutta se oli liian pieni hänen tämänhetkisiin tarpeisiinsa. Käy kuulemma oikein hyvin syksyllä, kun ei ole niin kylmää. Tällä hetkellä kaipaa vuorillista pipoa, joka on oikein lämmin. Aloitin tapaninpäivänä sitten isomman ja sain sen melkein valmiiksi ennen kuin lanka loppui. Pyysin miestä eilen tuomaan lisää mustaa SeiskaVeikkaa, mutta se oli kaupasta loppunut. Oli kuulemma hyllyt ihan tyhjinä ja vain muutama lankakerä enää jäljellä. Pipo valmistuu siis ensi vuonna. Kunhan vielä keksisin, millä sen saisi vuoritettua.

Kesken jäivät veljentytöille tarkoitetut pinkit tumput ja kokonaan aloittamatta miehen kauluri.

Mutta onneksi on koko uusi vuosi aikaa :-)

Onnelista ja tuotteliasta vuotta kaikille!

3 kommenttia:

Kissaemo kirjoitti...

Suloisia helmitöitä!

-maria- kirjoitti...

Saitko muuten kummitytön nutusta jo kuvan sähköpostitse? Muistaakseni sellaisen tammikuussa laitoin tulemaan, mutta jos ei ole tullut, niin ilmoittele!

Tintti kirjoitti...

Tulihan tuo kuva perille. Ajatuksena on vaan kirjoitella jossain välissä nutusta vähän enemmän, joten jäi kuvakin sitten laittamatta. (ja kiitos viimeisestä!)