tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Isäinpäivänä


Aloitin päivän kunnon käsityöllä ja leivoin miehelleni hänen toivomiaan korvapuusteja. Niitä sitten mussutettiin kylmän maidon kera aamupalaksi.

Alkuillasta kuulin saunan oven aukeavan ja sulkeutuvan nopeasti. Kysyin, josko mies haluaisi juhlan kunniaksi päästä saunaan (joka on viime aikoina toiminut erinäisten käsityötarvikkeitteni lisävarastona). Siinä siten pakattiin tavaroita isoihin ruotsalaisen huonekaluliikkeen kasseihin (ajatuksella, että niissä ne on helppo nostaa takaisin saunan lauteille, kun löylyt on otettu) ja kysyin, missä vaiheessa hänellä menee hermo kaikkien mun tarvikkeitteni kanssa. Kuulemma muutettaessa. Onneksi meillä ei ole muuttosuunnitelmia, eikä siihen tarvettakaan, jos ei ihan jonnekin muualle lähdetä.

Mutta saunan lauteilta löytyi sitten tämä vessan matto, jonka olen kutonut jo aikaa sitten (ainakin puolitoista vuotta) ja siitä puuttui vain hapsujen solmiminen. Tää on jo noloa. Hapsujen solmimiseen, leikkaamiseen ja maton prässäämiseen meni 43 minuuttia. Tää on jo tosi noloa.
Mutta nyt se on vessan lattialla :-) (eikä tarvitse pitää sanomalehteä jalkojen alla pytyllä istuessa).

12 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Ihan hyvä mies sulla on :) Muutossa menee hermo nimittäin joka tapauksessa! :D (Vai johtuuko se vain suunnattomasta rojumäärästämme?)

Hiivataikinan alustaminen käsin on muuten uskomattoman rentouttavaa puuhaa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi niin tuttua tuo tavaramäärän kanssa asuminen, ihana mies sinulla (minulla myös). Tuo maton löytyminenhän oli oikeastaan palkinto päivälle eikä mikään nolo juttu. Terv. LeaP

Anonyymi kirjoitti...

Oikeastiko teillä oli vieläKIN vessanmattona sanomalehti..!!!! Mahtavaa, että tilanne korjaantui näin isänpäivän kunniaksi suhteellisen pienillä ponnisteluilla. Maton värisävy näyttää niin ihanan raikkaalta, että taidan sen tulla paikanpäälle tarkastamaan joulukuun alkupuolella ja asettelemaan varpaani sen päälle. (Jos kutsu on vielä silloin voimassa, eivätkä muut kiireet ole arkea kaataneet.) Miehelle ja Pojalle terveisiä!

T. Mira

Tintti kirjoitti...

Tervetuloa!
(ja oli siellä joku Ikean riepu, mutta se ei montaa pesua kestänyt).

Elena kirjoitti...

Jos vielä ehtii: Tässä on inspiraatioksi linkki aika vakuuttavaan intiaanipäähineeseen. Oleellista on tuo sulkien istutus tukinauhan päälypuolelle, ja roikkuvat osat (siihen voi myös tehdä palmikot mustasta langasta).
http://www.lelutalo.fi/lelut/Roolileikit-Inkkarit-ja-lankkarit

Tintti kirjoitti...

LeaP: Kiitos kauniista sanoista.

Elena: Voi olla vähän liikaa vaadittu tältä äitiltä :-)

Elena kirjoitti...

Äh, en mä ajatellut että tekisit 1:1 samanlaisen, kunhan noita inspiraatiojuttuja... Onks inkkarijutut muuten syrjäyttämässä Starwarssit ?

sny:si-09 kirjoitti...

Tarkkaile postia.

Tintti kirjoitti...

Elena: Ei toivoakaan ;-)

Sny: tärisen innosta jo nyt!

sny:si-09 kirjoitti...

Onkohan paketti tullut perille vai onko hävinnyt matkalla????

Tintti kirjoitti...

Heippa Sny!
On tulut perille. Kiitos!
On ollut niin kiirus, etten ole ehtinyt kirjoitella saati valokuvia ottaa. Yritän lähipäivinä saada aikaan. Terkkuja!

Leena kirjoitti...

Kiitos! Paketti tuli perille. Meinasin ottaa kauniista kukkarosta kuvan blogiini, mutta näin pimeillä keleillä se ei onnistunut edustavasti :(