tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

perjantai 10. kesäkuuta 2011

Kuumat laput


Varjopaikat ovat harvassa läheisessä leikkipuistossa ja välillä tuntuu, että niistä on kova kilpailu. Onnekseni olen jonkun varjoisan nurkan aina löytänyt, sillä en jaksaisi yhtää istua suorssa auringonpaisteessa. Aurinkoa en ole varsinaisesti ottanut ainakaan 15 vuoteen, enkä aio ryhtyä nytkään.

Hiljakseen ovat nämä kaksi Tyyne-patalappua valmistuneet Pojan kiipeilyä seuratessa ja lämmöstä nauttiessa. Mummo teki aina patalappuparin, joissa reunat olivat eri väriset. Minullekin on siis jäänyt päähänpinttymä siitä, että patalappuja pitää aina olla kaksi. Sen vuoksi nämä yhdessä ovart KYH#4, vaikka voisinkin laskea ne erikseen. Katsotaan sitten juhannuksena, iskeekö paniikki tämän päätöksen takia :-).

Lanka on nimetöntä naapurilta saatua puuvillalankaa ja sitä kului 73 gramma. Lanka on ohehkoa 2,5 mm:n koukulla virkattavaa ja se on paksuudeltaan kaikkein parasta näihin patalappuhin.Väriyhdistelmä on aika kuuma ja sopiikin tähän hellejaksoon oikein hyvin. Nämä ovat todelliset kuumat laput ( engl. hot pad).

Muutkin KYHäilyt ovat aikataulussa ja yllättävän moni on melkein valmiina (yllättyykö joku, jos sanon, että vain päättely puuttuu).

6 kommenttia:

Aava kirjoitti...

Heh, en ylläty yhtään. :) Miten se päättely tahtoo aina jäädä.. Kivat patalaput. Minunkin mielestäni niitä kuuluu olla kaksi, molemmille käsille omansa.

Neferi kirjoitti...

Nätin väriset Tyynet, päättelyhän se välillä tökähtelee...

Lila kirjoitti...

Hih, vai päättelyä vailla:) Minä olen orjallisesti päätellyt jokaiset isoäisinneiliön peittoon heti kun lappu valmistuu. Luulen, että saan peiton sitten nopeammin valmiiksi;)
Minustakin patalappuja pitää olla kaksi:)

Mari kirjoitti...

Hienot Tyynet! Päättely vaati mielestäni päättely-fiiliksen :) (ja sitähän ei ihan aina päällä ole...)

Vee kirjoitti...

Sun KYHäilyt näyttää olevan tosi hyvällä mallilla. Itse en uskaltanut edes ryhtyä, nynny kun olen...

ArualMaria kirjoitti...

Nätit patalaput! Mulla on tuo Tyyne-malli odotellut jonossa piiitkän aikaa, milloinkahan sitä saisi aikaiseksi... :D