tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, mitkä kujeet


Uusi vuosi - uudet kujeet? uusi vuosi -vanhat kujeet?

Monissa blogeissa esitellään nyt viime vuoden saavutuksia, inventoidaan lankavaraston kokoa, kartoitetaan keskeneräisiä töitä, tehdään lupauksia ja suunnitelmia.

Viime vuonna tuli neulottua paljon. Lankaakin tuli ostettua enemmän kuin olisi ollut tarpeen. Keskenerisiäkin töitä on muutama. Tuli opittua monta uutta tekniikka ja kokeiltua monta uutta lankaa. Olen saanut uusia neulojaystäviä niin virtuaalimaailmassa kuin sen ulkopuolella. Olen saanut nauttia myös vanhojen ystävien hyvästä seurasta.

Olen tässä pari päivää miettinyt, minkälaisia käsitöihin liittyviä uudenvuoden lupauksia voisin tehdä (ostaisin lankaa vain tarpeeseen ja neuloisin vanhoja pois, pitäisi askarteluhuoneeni ja harrastusvälineeni kurissa ja järjestyksessä, kokeilisin sitä ja tätä ja tota uutta,  jne...)
.
Aikani mietittyäni päädyin seuraavaan lupaukseen: Aion nauttia täsät harrastuksestani täysin rinnoin ja kaikin mahdollisin tavoin. Joskus se tarkoittaa grammojen laskemista ja lankavaraston tuhoamista. Toisinaan istumista iloisessa ja nauravassa neulojaseurassa milloin missäkin. Se voi tarkoittaa uusiin lankoihin tutustumista ja vanhojen tuttujen ihanien uudelleen kohtaamista. Enimmäkseen varmaan tulee kuitenkin olemaan hiljaisia rauhallisia hetkeä sohvan nurkassa tehden sitä, mikä kulloinkin tuntuu kaikkein mukavimmalta.

Ja kaikissa mahdollisissa tilanteissa aion nauttia kupposen hyvää kahvia.

Nautinnollista neulevuotta kaikille!

9 kommenttia:

Katjuksa kirjoitti...

Ihana lupaus, taidan ottaa sen omaksi ohjenuorakseni tälle vuodelle :) Uskon että pystyn tuollaisen lupauksen myös pitämään. Ilman Sinulta lainattua lupausta en olisi omia uskaltanut tehdäkään, kiitos siis!

-maria- kirjoitti...

Muuten hyvä, mutta kahvin vaihdan teehen! :)

Ihan pöljäähän se olisi rentouttavaksi tarkoitetusta harrastuksesta väkisin vääntää itselleen pakkopaitaa, siksi minullakin on samanhenkinen kestolupaus itselleni!

TiiQ kirjoitti...

Ihan paras lupaus <3. Se pitäisi itsekin muistaa, kun tuppaa joskus hirttämään kaasu auki niin, että käsitöistä tulee enemmän suoritusta kuin nautintoa. Kohti jatkuvaa nautintoa siis :-D.

KristiinaS kirjoitti...

Mikä mikä herkku tuossa kuvassa on? Varmasti jotain superhyvää.
Siis näen hyvää syötävää joka paikassa kun en nyt ole oikein onnistunut täällä saamaan superhyvää ruokaa. Kotiuduttuani taidan muutaman kerran käydä Chicossa syömässä;)

Jep, ei mitään ihme lupauksia kannata tehdä, siis rajoituksia tmv..Mä en oo koskaan tehny ja hyvin on menny. No stress.

Kardemumma kirjoitti...

Kannatan tätä suuntausta. Tässä hommassa pitää olla oma vapaus ilman kahleita. Lupa tehdä sitä, mikä milloinkin tuntuu mukavalta.

Sude kirjoitti...

Aijai kun rupesi kahvihammasta kolottamaan heti, kun tuota kuvaa katsoin :)
Mitäs noista langoista ja neuleista turhaa stressiä ottamaan. Silloin ostetaan uutta, kun siltä tuntuu ja neulotaan silloin kun huvittaa.

Matleena kirjoitti...

Sinäpä se kiteytit mainiosti minun ajatukseni tästä(kin) harrastuksesta! Juuri noin minä olen ajatellut vaikka en ole niin tarkoin asiaa pohtinut ja sanoiksi vääntänyt. Siis samalla linjalla jatketaan täällä edelleenkin! ;)

Anneli kirjoitti...

Hyvä lupaus !

Mallaviri kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä. Todella hyvältä :-)