tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

torstai 19. tammikuuta 2012

Addiktio


 Mitä tekee käsityöaddikti, kun omasta työstä loppuu lanka? Neuloo kaverin työtä, vaikka se olisikin BEIGEä isoveikkaa :-). Muutaman kerroksen sain tehtyä ja samalla sain kaupattua pois omat isoveikan jämät. Loppujen lopuksi taisin jäädä voiton puolelle. Välillä tosin pitäisi ihan harjoitella sitä, että istuisi vain tekemättä mitään. Kauankohan jaksaisin?


Masokistineuloja tai tässä tapauksessa masokistivirkkaaja on taas saanut nautintoa tuhotessaan lankakorinsa kammottavuuksia. Jostain kirpparilta on joskus tarttunut mukaan vajaat kaksi kerää Novitan Maxia. Olen joskus käyttänyt tätä lankaa kangaspulla kutoessani ja tuntuma oli ihan positiivinen. Virkkaaminen tästä langasta oli suoraan sanottuna tuskallista.


Pakkohan langat oli kuitenkin käyttää ja niistä syntyi yksi lippamyssy ja yksi kipa-mallinen sytomyssy. Viimeksi mainittu sopii lapselle tai pienipäiselle miehelle eikä tule ihan korville asti. Lankaa kului yhteensä 155 grammaa, joista aika tarkkaan 100 grammaa lippamyssyyn. Tämän projektin nautinto-osuus oli lankavaraston tyhjentämisessä. Nopeammin se tietysti kävisi lahjoittamalla langat pois, mutta se tuntuu vähän huijaamiselta.

Kiitokset kaikille ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseeni. Joku kysyi, mistä olen saanut käyttämäni mallit.Osallistuin Ravelryn 2011 Crochet Block-A-Month CAL -ryhmään ja sieltä sain linkit ohjeisiin. Tällekin vuodelle on taas oma ryhmänsä ja vielä ehtii hyvin mukaan. Itse en ole ihan varma osallistunko vai en. Jämälankoja ei ole enää peitollista, enkä osaa tällaiseen projektiin varta vasten lankaa ostaa. Mutta parempi olla sanomatta mitään. Mieli saattaa tässä matkan varrella muuttua :-).

4 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Ihan samoja levottomuuden tunteita on täälläkin, jos ei ole virkkuukoukku tai neulepuikot käsissä....

Anonyymi kirjoitti...

Ja kaiken lisäksi vielä liian pienet puikot ;-). Hymyssä suin jaksoit kuitenkin pipoa tikutella.

t. Anu

KristiinaS kirjoitti...

Höh, blogilista ei oo päivittäny mulle tätä kirjotusta, tulin tänne ihan muualta ku näin ett oot kirjottanu.

Mari kirjoitti...

Hehee, tunnistan itseni :)