tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

maanantai 3. lokakuuta 2011

Sunnuntaipuuhia


Nämä tosin ovat jo viikon takaisia, mutta sunnuntaipuuhia kuitenkin. Jatkoimme Anun kanssa massailua ja Poikakin oli innokkaana mukana. Itseasiassa taisi olla joukon innokkain ja kyseli monta päivää, milloin taas mennään tekemään helmiä. Kärppänä taas oli pyytämässä pötkö päitä ja saipahan joitakin omia pötköjä pyöritellä. Aika kauniit helmet hän sai aikaan ihan "ylijäämätavarasta".


Erityisen onnistunut on tämä pää-helmi, joka tuo ainakin minulle Risto Räppääjän mieleen. Hieman epäilin pienten osasten kiinni pysymistä ja varoittelnkin Poikaa, että voi olla, että irtoavat paistamisen aikana. Eivät kuitenkaan irronneet ja tuo helmi on oma suosikkini.


Itse en ehtinyt kovin palja saamaan aikaan, kun piti olla Poikaa auttamassa ja neuvomassa. Ihanaa oli kuitenkin se, että hän jaksoi touhuta siinä keskittyneesti pari tuntia. Oma mielikuvitus oli hieman jumissa ja vähitellen aloin kaivata uusia värejä. Niitä onneksi sain haettua Pörröltä lisää ja varmaankin tässä viikon aikana tulee taas massailtua jonakin iltana.


KyJy-työtkin täällä etenevät ja valmistuvat vähitellen. Ilmoitin virkkaavani Lippamyssyn (KyJy#23) ja niitä nyt tuli tähän satsiin neljä kappaletta. Sinikirjavat ovat tuttua PuntoColoria, sininen on lankakorin pohjalta löytynyttä vanhaa Bahamaa ja punaisen puuvillalangan sain Anulta. Tuo punainen ei Anua innostanut yhtään ja minusta se oli niin kaunista kuin olla ja voi. Painoa näillä on yhteensä 323 grammaa.

9 kommenttia:

kisa kirjoitti...

Kauniit helmet poika teki! Ja söpöjä nappeja ja kivoja lippamyssyjä.Kyllä noista myssyistä tuo punainen on minun suosikki :)

Smirgeline kirjoitti...

Voi miten kaunis helminauha ja nuo lippamyssyt näyttävät kivoilta.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hauskat helmet! Ja tosi kivat myssyt! täällä uusi lukijasi..

Auli kirjoitti...

kaikki on kivoja. Nuo napit ja niiden tekeminen kiehtoo minua todella!

-tarjah- kirjoitti...

Nuo napit saivat sormet täälläkin syyhyämään...

enkulin käsityöt kirjoitti...

Wau mitä ihanuuksia kaikki.

tia kirjoitti...

Mielenkiintoiset helmet, tarkkaa työtä on tehnyt. Napit aina kiinnostavat, jännät värit.

whiteandblue kirjoitti...

Hauskoja helmiä! Blogistani löytyisi sinulle jotain :)

t. Niina

Eija kirjoitti...

Heips Tintti, tuli tässä mieleeni kun näin noita sun ihanoita nappejasi, Aion tässä tehdä jonkinlaista huovutus seinätaulua lapselle, ehkä laitan nappeja siihen kanssa, että myisitkö muutamat?