tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Keltainen arvoitusMassailuinnostus jatkuu yhä, tosin paras flow on valitettavasti ohi ja alun upeat lopputulokset ovat osoittautuneet onnenkantamoisiksi. Enää ei irtoa yhtä helposti :-) Viimeisimmän seesion alun napit olivat aika kaukana omasta värimaailmastani. Anu vieressä vain totesi, että nappini näyttivät enemmän hänen tekemiltään.

Pakkohan sitä oli yrittää tehdä omannäköisiä nappeja ja valitsinkin massalaatikosta turkoosia, pinkkiä ja limeä (wasabi tosin lukee paketin kyljessä). Niistä sitten pyörittelin psykedelia-nappeja ja ihastelin vinkeitä kuvioita. En tosin tiedä, mihin tällaisia nappeja voi käyttää, mutta kiva näitä on pyöritellä ja ihastella.


Yhtäkkiä huomasin, että napeissa oli ihan selvää keltaista ja keltaoranssia. Harkitsin kyllä laittavani mukaan keltaistakin väriä, mutta luovuin ajatuksesta. Mutta niin niissä vain oli keltaistakin! Vihreässähän on keltaista ja turkoosissakin vähän. Silti minulle tuli täytenä yllätyksenä tuo väri-iloittelu. Väreihin ja erityisesti väripigmentteihin perehtynyt ystäväni valisti minua tänään kertomalla, että pinkissäkin on keltaista. Se ei ole koskaan edes käynyt mielessä.


Keltainen pyrkii mukaan joka puolelta. Kävin perjaintaina viimein tutustumassa Villavyyhtiin ja ensimmäinen lanka, johon silmäni iskin oli tämä auringonkeltainen Pohjan-Akka.  Kiersin koko kaupan läpi ja hipelöin kaikkia ihania lankoja (joita kaupassa riittää ja riittää) ja päädyin takaisin alkupisteeseen eli auringonkeltaiseen KnitLob´s Lair:n lankaan. Keltainen ei ole sellainen väri, jota osaisin itse käyttää (edes tumpuissa, vaikka sellaista ehdotettiin) mutta aina välillä iskee pakottava tarve neuloa keltaista. Ehkä tämäkin lanka kohta keksii, miksi haluaa tulla isona ja kertoo sen minulle.


Samalla reissulla kävin hakemassa miehen töistä ja hänellä oli sylissään tällainen keltainen jättiläinen. Se pääsi parvekkeelle odottamaan aikaa tulevaa. Onko kenelläkään hyviä kurpitsareseptejä?

12 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Nappisi ovat kertakaikkisesti upeita!Värivalinnat myös osuneet kohdalleen.Olen varma,että ne löytävät vielä paikkansa jossain luomuksessasi :)
Kurpitsareseptejä ei valitettavasti löydy,mutta netistä varmasti.
Mukavaa tulevaa viikkoa!

Riitta kirjoitti...

Ihan syötävän herkullisen näköiset napit!

Lila kirjoitti...

Ihania nappeja <3

KristiinaS kirjoitti...

Kaunis keltainen lanka, on se hyvä olla väripilkku lankalaatikossa, ei tuosta nyt ihan pakko ole mitään neuloa.
Joku jossain blogissa oli keitellyt kurpitsaansa, siitä oli riittänyt ja riittänyt ja ..... niin että lykkyä tykö kun keittopuuhiin ryhdyt.

kisa kirjoitti...

Kauniita nappeja! Mun suosikit ovat nuo ensimmäisessä kuvassa olevat vihreät napit.Komian kurpitsan olette saaneet :)

Anonyymi kirjoitti...

Makeen näköisiä nappeja....

Tee perinteistä puolukka-kurpitsa hilloa, kurpitsan pilkot ja puolukoiden kanssa keittelet tavan sokerissa tai hillosokerissa niin pitkään että kurpitsat ovat kypsia, tässä kannattaa leikata kurpitsan palat kohtuu pieniksi. Tämä hyvää hilloa ja perinteistä, kotona tekivät tätä ja oli hyvää esim. kaalilaatikon kanssa.

-Armi-

Auli kirjoitti...

Minusaakin nappisi ovat upeita ja löytävät varmasti vielä paikkansa jostakin!

Katilein kirjoitti...

Heippa!

Sinulla on todella ihana ja inspiroiva blogi! Istuin eilen varmaan tuntitolkulla lukemassa tätä. Kiitos, kun jaat innostusta ja ideoita eteenpäin!

Iloista syksyä sinulle ja terveisiä Raumalta!

Mammutti kirjoitti...

Ihania nappeja! Noiden(kin) teko vois koukuttaa, onneks askartelu ei sovi mulle. Tunnustan kuitenkin, että kuviasi katsoessa hetken kävi mielessä, että jos minäkin...
Keltainen piristää varsinkin näin sateisena päivänä!

Ingi kirjoitti...

Oikein kivoja nappeja! Nuo ensimmäiset voisin ottaa heti käyttöön, ovat niin minun värisiä.

Anitta kirjoitti...

Aivan ihania nappeja.

Jii kirjoitti...

Hienoja nappeja ja inspiroivia, tekee mieli itsekin kaivaa massat esiin ja alkaa pyöritellä.