tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

torstai 21. heinäkuuta 2011

Ihan Kaheli reissu


Kävinpä taas Tallinnassa. Tällä kertaa matkan kohokohta ei ollutkaan lanka-, väline- ja materiaalivarastojen kartuttaminen, vaan ihan kaheli matkaseura. Olin matkalla 26 ihanan neulojan kanssa. Osa heistä oli tuttuja neuletapaamisista ja osa Ravelryn Kahelit ryhmästä. Alkumatkasta vähän katselimme toisiamme ja yhdistelimme ravelrynicejä, avataria ja oikeita nimiä toisiinsa. Loppumatkasta höpöttelimme vapautuneesti kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä.Ihan tyhjin käsin en kuitenkaan reissusta palannut. Itselleni ostin tiskikukkalankoja. Olisin halunnut ostaa puuvilla-bambu-sekoitetta, mutta sellaista ei ollut sopivaan hintaan tarjolla. Päädyin sitten Nomotta Schachenmayr Denim lankaan, joka on 100% puuvillaa. Sitä tuli 500g kolmessa eri värissä. Äiti pyysi patalappulankoja ja ostin hänelle viime kesästä tuttua Cotton-lankaa, jonka valmistaja pysyy mysteerinä. Äitille ostin 500g ja itselleni 150 g. Näiden lisäksi Karnaluksista tarttui mukaan 100 g Maxi-virkkauslankaa, jonka ostin puhtaasti värin takia :-) Tällä kertaa tarvikehyllystä ei tarttunut muuta mukaan kuin kaksi ompelukoneneulapakkausta. Olen ilmeisesti käynyt Karnassa jo riittävän usein.


Liann Lõngadista ostin Katian Pima Cottonia 250 g pinkkiä ja 250 g mustaa. Tarjoitus olisi näistä neuloa veljentytöille synttärilahjaksi bolerot tms. Synttäreihin on reilut kaksi viikkoa aikaa... Toinen tytöistä on herkkä kutiamaan ja toinen on kuumakalle, joten ajattelin, että puuvilla on hyvä vaihtoehto. Lanka on kuitenkin villaisen pehmeää eikä onneksi kauhean ohutta.


Vanhan kaupungin portilla oli iso matkamuistomyymälä, jossa oli paljon ihania käsityöjuttuja. Sieltä tarttui mukaan Etnolandin kansallispukukankaalla koristeltu pieni pussi, joka pääsee projektipussukaksi. Ihastuin tuohon Äksin kankaaseen, kun siinä on niin ihanan raikkaat värit.

Matkaneuleena minulla oli taas virkkuutyö. Aloittelin patalappuparin maanantain neulemiitissä ja sain sen melkein valmiiksi matkan aikana. Onneksi ostin lisää tuota luonnonvalkoista lankaa, olisi muuten jäänyt työ vielä pahemmin kesken. Nyt patalaput (KyJy#8) ovat valmiit ja lankaa kului melkein kaksi kerää eli 94 g. Minulla on usein joku pieni ja helppo virkkuutyö mukana tapaamisissa ja matkoilla. Eipä tarvitse kauheasti ajatella ja voikin keskittyä sitten tärkeämpiin asioihin eli höpöttämiseen.

Kiitokset kaikille ihanille matkaseurasta!

12 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Onpas teillä ollut ihana reissu. Tuollaiset ovat minusta tosi kivoja.

Kardemumma kirjoitti...

Oi, oisinpa ollut mukana. Hmm. pitääpä selvittää, mistä noin mukaville matkoille pääsee. Ihania lankoja olet hankkinut. Ja nuo patalaput ovat kivoja.

Marika kirjoitti...

Ilmeisen ihana reissu,ihania lankoja!Jään odottamaan siis valmiita tuotoksia :))
Nuo patalaput ovat kertakaikkisen ihania.Olen lukenut ohjettasi pariinkin otteeseen,mutten ole vielä uskaltautunut kokeilemaan...joku kerta varppisti.
Mukavaa loppu viikkoa! :)

mummeli kirjoitti...

kauniita lankoja! ja varmaan mukavaa, samanhenkistä natkaseuraa,

Lila kirjoitti...

Reissunne kuullosti oikein mukavalta:)

Milukka kirjoitti...

No jopas on lhteny taas lankaa mukaan :D Ja kivalta teidän reissu kuullosti :D

sirimi kirjoitti...

Varmasti ihana reissu. Eikä ilman lankoja tarvinnut palata. Kauniita värejä noissa ostamissasi langoissa.:)

Anonyymi kirjoitti...

No, pääsimpäs etukäteen vakoilemaan lankojen värit, joten voi jo valmistautua yhdistelemään niitä! Kiitokset alihankkijalle!
terv. äitimuori

Katju kirjoitti...

voi oispa voinut olla mukana.

Auli kirjoitti...

Kulostaa ihanan kahelilta!

Olebrumm kirjoitti...

*Kade!* Siitä reissusta. Ja tuollainen tuosta patalapusta tulikin. Katsoinin maanantain miitissä että on se aika reikäinen patalapuksi. :) (Ja kiva saada blogin kirjoittajaan naama.)

alarwyn kirjoitti...

Kiitos ihanasta matkaseurasta! Ja nähdään pian! <3