tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

tiistai 5. huhtikuuta 2011

PPP eli punainen projektipussukka

Ravelryssä on kaiken muun kivan lisäksi innostuttu projektipussukoiden ompelemisesta. Eihän se hauskaa ole itselleen tehdä, joten lähettelemme näitä toisillemme. Tällainen pussukka on tänään lähtenyt postissa uuteen kotiin. Toivottavasti se ilostuttaa saajaansa. Oman pussukani saan ensi viikolla :-).

Kaavan piirsin tilkkukurssilla opettajan avustuksella. Ajattelin, että olisi kiva, jos pussiin mahtuisivat pitkäkin puikot tarvittaessa. Valmiina pussukka näyttää kuitenkin liian pitkulaiselta. Seuraavasta teen varmaan hieman lyhyemmän. Pitääkin nyt ommella näitä pussukoita muutama, että pysyvät opettajan opit hyvin mielessä. Eilen kurssilla tosin oli sellainen olo, ettei olisi koskaan aikaisemmin koneella mitään tehnytkään. Olen viime aikoina keskittynyt ihan liikaa lankatöihin ja ompelukone on jäänyt aivan paitsioon. Tähän täytyy tulla parannus.

Pientä viimeistelyä vailla olevia töitäkin on useita pitkin ja poikin, mutta en vaan saa aikaiseksi tehdä niitä loppuun, kun koko ajan tulee uusia ideoita. Pitää varmaan keksiä itselleen jotain keppejä ja porkkanoita. Langan haalimisen voisi nyt ainakin hetkeksi lopettaa...

7 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Kätevän näköinen pussukka. Siinähän se kulkee käsityö mukavasti mukana. On niin pirtsakan väristä kangastakin, kaunis.

sirimi kirjoitti...

Nätti pussukka! Oikeassa olet siinä, että kannattaa tehdä useampi samaan syssyyn. Jää paremmin mieleen miten ja missä järjestyksessä ommellaan ja voipa tulla vielä mieleen jokin uusikin tekotapa. :)

Sari kirjoitti...

Voi kuinka nätti! Ihanat värit ja hauska kuvio. Saaja on varmasti iloinen tuosta. Tämä kanssa juuri tilaili ompelukoneeseen uusia neuloja, kun se ainoa on vääntynyt, jos vaikka sitten saisi ommeltuakin jotain. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vain on mainio pussukka, sinne sujahti jo yks pitkien puikkojen sukantekele. Ja koko oli juuri sopiva, Kiits!

Pippe

Anonyymi kirjoitti...

Kiva pussukka :D

Hilkka kirjoitti...

Niin tarpeellinen puikkopussukka. Niitähän ei koskaan ole liikaa.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kiva pussukka! Minunkin pitäisi joskus ommella jotain, en ole vuosiin ommellut. Nuorena tuli ommeltua housuja ja paitoja ym, mutta nyt on taidot varmaan ruostuneet.