tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

torstai 28. huhtikuuta 2011

Huhtikuun paketti


Snyn paketista kuoriutui tällä kertaa Lahjoja rakkaudella -kirja. Siinä esitellään helppoja ja nopeita itsetehtyjä lahjoja, jotka ovat pelastaneet kirjan tekijän pulasta kerran jos toisenkin. Sny on ilmeisesti huomannut, että usein viime tipassa lahjojenikin kanssa :-).

Sny tuumasi kortissaan, että minulla on paljon uusia ihania lankoja ja siksi hän lahjoi minua kirjalla.  Alankin epäillä, että mieheni on ollut salaisesti yhteydessä salaiseeni ja kehottanut häntä olemaan lähettämättä kotiimme enempää lankaa. Ja juuri tänään menin lankakauppaan ostaakseni sukkalankaa ja muistin lankakaupan ovella (onneksi jo sisään mennessäni), että kotoa löytyy projektiin oikein sopivaa lankaa. Enkä siis ostanut yhtään mitään :-)

Kiitos Sny!


Itsekin laitoin tänään yhden omista vaihtopaketeistani postin vietäväksi. Olen nyt viritellyt ompelukonettani ja harjoitellut ompelemalla projektipussukoita. Täytyy vaan todeta, että ruostuu tämäkin taito, jos ei harjoittele. Aikamoista räpeltämistä oli, mutta onneksi vuori peittää suurimmat kuprut. Mutta eikös olekin ihanaa kangasta?

Toivottavasti saan viikonlopun aikana kuvattua muitakin postin tuomia. On ollut posteljoonilla hommaa, kun on tunkenut postiluukustamme milloin minkäkinlaista pakettia.

Iloista vapun odotusta kaikille!

6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Mukavan kirjan olet saanut! Kangas ruusuinen ja kalloineen on erikoista. Hauskaa vapun aikaa Sinullekin!

Peikkotyttö kirjoitti...

Ihana pussukka!! :)

KristiinaS kirjoitti...

Hmm..
Kerro sitt mitä projektipussukan saaja tykkäs. Kiva pussukka on. Ompelemista pitäis tosiaan vähän väliä harjoittaa, menee ote koneeseen ja taidot ruostuu, just kokemusta.

nennaemilia kirjoitti...

Ihana kangas! Ja tuo kirja on kyllä kanssa mainio!

Anonyymi kirjoitti...

Nätti pussukka !
Oikein mukavaa vappua :)

sirimi kirjoitti...

Kivan kirjan olet saanut!
Pussukan kangas on metka! Ruusut ja kallot sekaisin sulassa sovussa. :)
Hauskaa vappua!