tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Sijaistoimintoja

Asetin itse itselleni (muutaman hyvän ystävän hyvin ponnekkaasta painostuksesta) neulomis- ja virkkauskiellon. Harmittaa ihan hirveästi, kun on hamsterikuu kesken ja suunnitelmia sata. Keskeneräisiä töitäkin olisi yksi jos toinenkin. Mutta kun ranne on kipeä, se on kipeä.

Lähdin siis hiihtoloman viettoon ilman yhden yhtäkään käsityötä (äitiltä toki löytyy lankoja, jos äkillinen tarve ilmenee, mutta yritän pysytellä niistä erossa). Harmistus oli niin suuri, että annoin itselleni jo luvan ostaa lankoja, jos ihania sattuu eteen. Eilen kävin kahdessakin lankakaupassa, mutta mukaan tarttuivat vain Addin 2,5 mm:n ja 80 cm:n pyöröpuikot. Äitille ostin ommeltavan kukkaron kehyksen. Tuli niin varhaislapsuus mieleen, kun näin sen, sillä Äiti teki kukkaroita jo joskus 70-luvun alussa.

Kirjakaupasta sitten tarttuikin mukaan Punokset puikoilla -kirja ja lehtiöllinen skräppäyspapereita. En ajatellut ryhtyä skräppäämään, mutta olen tuota samaista lehtiötä joskus selaillut ja hymyillyt kuville. Ajattelin, että siitä saisi kauniita kortteja. Tänään kaivoin äitin varastoista korttipohjia ja askartelin muutaman kortin. En kuitenkaan taida lopettaa päivätyötäni ja ryhtyä päätoimiseksi korttiaskartelijaksi. Jotain täytyy kuitenkin saada näperrellä, ettei ihan höperöksi tule :-)

7 kommenttia:

jansku kirjoitti...

voi harmi, mutta toisaalta kipeällä kädellä ei tee mitään :/
anna kätesi parantua kunnolla niin taas "lyyti kirjoittaa"
voimia parantumiseen <3

-maria- kirjoitti...

*puhallus* ranteelle! Harmillista, mutta luultavasti lepuuttaminen on ihan fiksua.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Paranemista. Ihania nuo pöllöt.

PikkuUnelmia kirjoitti...

Ihania kortteja! Joskushan sitä saattaa "pakon edestä" löytää uusia mielenkiintoisiakin harrasteita! Kädelle pikaista paranemista! ps. mun äiti käyttää neuloessaan rannetukea, kun sen sormet tuppaa puutumaan. Ehkä sellaisesta voisi jatkossa olla apua, ettei tulisi uutta tälläistä "välikautta"!

Nélia kirjoitti...

Bonitos seus trabalhos.Passando por aqui deixo já os votos para um ótimo fim de semana

bjs
Nélia

tia kirjoitti...

Se on vaan kuunneltava kehoaan jos jossain on rasitusta, hyvä pitää pientä paussia. Kipugeelit auttavat paranemisessa, kokemusta on. Pikaista paranemista ja hyvää lomaa.

Sude kirjoitti...

No voi voi, toivottavasti se paranee joutuisaan, että pääset taas neulomaan. Nythän sulla onkin sitten aikaa suunnitella valmiiksi koko loppuvuoden neulomukset ja lankahankinnat; aina löytyy hyväkin puoli asioista :)