tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Äitienpäivänä

Aamuherätys oli hyvin varhainen, kun Poika oli niin innoissaan tuomassa lahjojaan. Kivoja lahjoja olivat koululla ja iltapäiväkerhossa tehneet. Huvittavin hetki tosin oli jo torstaina, kun poika toi lahjukset kotiin ja salakuljetti ne parvekkeelle: "Ethän äiti yhtään huomannut, että vein reppuni parvekkeelle ja piilotin sinne jotain, niin eihän mulla mitään salattavaa ole. Ei, ei." Ja silmät pyörii päässä ja viheltelee. Mistä nuo lapset oppivatkaan nämä kaikki klassiset elkeet :-D.

Tyynyn kuvassa on kissa ja korttikin on ihan minun näköiseni. Onneksi hymyilevänä.


Toinen lahja olikin sitten pakattu näin ihanaan pakettiin. Vihje kuului: "Tästä voi sitten juoda.". Sain tällaisen omin pienin kätösin koristellun mukin. Mukin pohjaan, sisäpuolelle siis, on maalattu pyhä pillerinpyörittäjä ja mukin reunassa oleva musta pallo on sitten se pillerinpyörittäjän kakkapallo. Jännittävää tämä poikalapsen äidin elämä... Hyvältä maistui aamukahvi kuitenkin.


Kukkakaupasta oli poika valinnut kauniin syklaaminpunaisen orkidean. Toivottavasti saan sen pidettyä kukassa mahdollisimman pitkään.


Oikein ihanaa äitienpäivää kaikille!

Erityisterveiset omalle äiti-kullalle!

15 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Voi kun on ihanat lahjat !
Muista laittaa kaikki tulevien vuosien kortit talteen. Niitä on ihanaa selailla sitten vanhana.
Oikein hyvää äitienpäivää Sinulle !

Sari kirjoitti...

Voi kuinka suloiset ja taatusti ajatuksella tehdyt lahjat olet saanut!

Sude kirjoitti...

Ihania lahjoja olet saanut. Kortti on tosiaan sinun näköisesi ja "kakkapallomuki" on mainio. Näin hellyttäviä kortteja ja lahjoja ei sitten isommilta lapsilta enää saakkaan, joten näitä kannattaa säilyttää kuin suurinta aarretta :)

MariJ kirjoitti...

Ihania! :) Meilläkin elettiin koko viime viikko jännittäviä aikoja, kun kuopuksella 3 v oli ensi kertaa eläissään SALAISUUS, joka oli sujahtanut loppuviikosta kaappiin, mutta joka pysyi kuin pysyikin salaisuutena tähän aamuun saakka. :) Esikoisesta olen huomannut, että mitä vanhemmaksi hän on tullut, sitä persoonallisempia lahjoista tulee, osaa jotenkin ajatella enemmän, että siitä tulee lahjan saajan tyylinen.

Hyvää äitienpäivää! :)

Villikissa kirjoitti...

Pillerinpyörittäjä ja kakkapallo-muki♥
Ihania nuo lasten lahjat. :)

KristiinaS kirjoitti...

Ihana muki ja muut lahjat!

Lila kirjoitti...

Ihania lahjoja olet saanut:)
Mukavaa äitienpäivää sinulle!

Sinikka kirjoitti...

Aurinkoista äitienpäivää!1

Anonyymi kirjoitti...

Voi, miten hellyttävän hauskoja lahjoja sait pojaltasi!

Tuo tyyny tietenkin viehättää minua kaikkein eniten, onhan siinä jotain niin klassista "koulutyyliä". Vihreä vohvelikangas ja pujotellut lankakuviot, niistä muistuvat ihan omat rakkaat kouluajat mieleen :)

Neferi kirjoitti...

Hienot lahjukset :)

Matleena kirjoitti...

Ihania lahjoja sait! Erityisesti tuo muki pillerinpyörittäjineen ja sen kakkoineen! ;DD Orkideakin on upea, niin hehkuvan värinen. Ja hoito-ohjeetkin siis jo luit! ;D

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat lahjat olet saanut ja varmasti sydämen pohjasta saakka annetut. Ihanaa Äitienpäivän iltaa ja alkavaa viikkoa Sinulle

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Miten kivat lahjat olet saanut, varsinkin tuo kakkapallomuki on ihan huippu!

Auli kirjoitti...

Sulle on tunnustus blogissani! Olkaatten hyvä!

Riitta kirjoitti...

Aivan ihanat äitienpäivälahjat:)