tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

perjantai 2. heinäkuuta 2010

Kuva kertoo enemmän

Aiemmin jo valittelin tämän mokkulan kanssa toimimisen hankaluutta. Pääsin pari päivää sitten hyväksikäyttämään kaverini konetta ja kirjoittelin tämän postauksen melkein valmiiksi pitkien selostusten kera. Viime hetkellä onnistuin sössimään kaiken ja automaattitallennus hoiti loput.
Nyt saattaa tulla vähemmän tekstiä, mutta eikös sitä sanota, että yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa?

Yllä juhannuksen alla valmistuneet pipot serkuksille (KYH#22, KYH#23 ja KYH#24). Tyttöjen simpukkapipot Karnaluksista ostetusta Kata-langasta ja jämäpuuvillasta ja Pojan perusmyssy Milk&Honey-langasta. Molemmat langat mukavia virkata ja M&H on todella pehmeää.

Tuoreimmalle veljentytölle neuloin Norwegian Sweet Baby Cap -myssyn Malabrigo sock-langan jämistä. On kyllä ihanan pehmeää lankaa ja sopii siten myös vauvalle. Kiva kypärämyssy ilman saumoja. (KYH#21)

Cachecolar-ohje löytyi brasilialaisia blogeja selatessa. Suomennos voisi olla koruhuivi tai huivikoru. Lankana Katian Marea. Yhteen huiviin meni koko 50 g:n kerä. Pinkki jää Äitimuorille ja violettia yritän käyttää itse, jos pystyn :-). Kiva lanka ja kiva malli. (KYH#18)
Tyyne-mummon patalaput virkkasin Karnaluksista ostetusta Cotton-nimisestä langasta (valmistajan nimeä en vyötteestä löytänyt). Mummo teki aina tällaisia patalappuja ja opetti mallin myös minulle. En muistanut koko patalappuja, mutta äiti alkoi kysellä mallin perään. Sen verran monta mummon kanssa aikanaan väänsin, että malli on pysynyt muistissa. Pitäisi varmaan kirjoittaa se talteen ennen kuin unohtuu. (KYH#25)

Starburst Hotpad -pannunalusen virkkasin samaisesta Cotton-langasta. Kiva, helppo ja nopea malli - teen toistekin. (KYH#26)
KYH-tilanne 20/26.

8 kommenttia:

tia kirjoitti...

Ihania töitä on taas valmistunut, eihän noita patalappuja ja pannualusta edes raskisi käyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn edelliseen täysin!

Toi patalapun ohje kiinnostais taatusti muitakin, ainakin mua (vink, vink :)

Kangaskasa kirjoitti...

Kauniita töitä! Sinulla alkaa olla KYH-tilanne hyvällä mallilla.

Mari kirjoitti...

Hienoja valmistuneita! Etenkin patalaput ja pannunalus on upeita - toivottavasti kirjoitat joskus patalapun ohjeen ylös.

Anonyymi kirjoitti...

Moro!
Tulin sitten "vakoilemaan", sinulla on tosi kiva blogi. Ja tulen ehdottomasti toistekin ; ).
Kirjoitat hauskasti ja "luomuksesi" ovat upeita!

Terkuin Stiina puodista

Sude kirjoitti...

Sinulla onkin hyvällä mallilla Kyh-työt. Minulla vähän jumittaa, kun lapsenlapset on kyläilemässä ja aika menee heidän kanssaan. Mitähän tämä blogi temppuilee, kun sinun kirjoituksesi näkyi minulla vasta nyt 6.7.

TiiQ kirjoitti...

Ohje patalappuihin olis tervetullut myös minun puolestani :-D.

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin oltaisiin kiinnostuneita patalapun ohjeesta!!!!!!!