tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

tiistai 21. toukokuuta 2013

PussinpesäKiitos kaikista ihanista ja mielikuvituksellisista vastauksistanne kuva-arvoitukseeni. Ensimmäisenä oikean käyttötarkoituksen keksi Villasatu. Muistan sinua jossain vaiheessa muistaessani (saa muistutella). Muutamat ehdotukset olivat niin meheviä, että saatan nekin joskus toteuttaa.

Pesä on siis pussinpesä. Mielelläni uusiokäytän kaupasta tulevat hedelmäpussit eväiden kuljetuksessa ja vessan roskiksessa. Olen tähän mennessä keräänyt pussit irrallisina allaskaapin hyllylle ja miehellä menee niihin hermo vähintään kerran viikossa. Ensimmäinen ajatukseni oli tehdä yksinkertainen säilytysasia ja laittaa se kaappiin. Intouduin kuitenkin värikkäsitä jämistäni ja koristelusta niin, ettei tätä voi kaappiin enää tunkea. Mies kuulemma kestää sitä katsella, joten se saa nyt roikkua koukussa kuivauskaapin alla.


Viikonlopun jämätalkoissa valmistui myös jo aiemmin aloitettu myssy. neuloin aivan tavallista joustinneuletta niin pitkälle kuin uskalsin ja kavensin pipon laen aika nopeasti. Kovin oli pipo vain tylsä ja kaipasi jotain piristystä. Siispä virkkasin siihen kolme kukkaa varsineen. Näin se on parempi. Sain kulutettua tähän 32 grammaa jämälankaa.


Samaan syssyyn tuli sitten virkattua taas yksi Lippamyssy pitkästä aikaa. Piti ihan ohjekin kaivaa esille. Välillä melkein nolottaa tehdä näitä omia malleja, mutta ne vaan on niin kivoja :-). Tähän upposi 52 grammaa jämälankaa. Ei onneksi jäänyt oma Jämälankakuuni ihan nollille.

8 kommenttia:

annekatariina kirjoitti...

Pussinpesä on oivallinen idea. Minäkin säästän kaikki pienetkin muovipussit "jatkokäyttöä" varten, pitäisköhän toteuttaa ideasi.

Sude kirjoitti...

Minäkin tarvitsisin pussipesän, on varmaan vielä tehtävä. Säästän kaikki pienet pussit, sillä tämmöisen kissalauman kanssa niitä jätöksiä tulee ja pienille pusseille on jatkuvasti tarvetta =) Meillä kun niitä ei saa laittaa biojätteisiin ( siis kissan juttuja), joka minusta muuten olisi paras paikka.

Lea P kirjoitti...

Olipa kätevä vehje, minäkin matkin jossain vaiheessa tällaisen.

Anonyymi kirjoitti...

Tää onkin hyvä idea! Meillä on isoille muovipusseille "peräsuoli" (joksi mieheni sitä kutsuu...). Mutta noille pienille voiskin tollasen väkertää! Ei muuta kuin to-do-listalle! Yleensä oon heittäny ne pussit pois, koska ei ole paikkaa säilyttää vaikka haluaisin. Nytpä se ratkaisu on tässä! :) KIITOS!

Puputsi kirjoitti...

Nerokas idea!

KristiinaS kirjoitti...

Pussinpesä on tosi hauska nimi ja hauska on tuo pesäkin. Tälle mallille on varmasti kysyntää kautta maan.

Sanna kirjoitti...

Moikka! Laitoin sinulle viime viikolla viestiä koskien tiskkukkia, onkohan viestini tullut perille?

Anonyymi kirjoitti...

Saisiko ohjeen?